Δεδομένης της κατάστασης και μετά την προτροπή της κυβέρνησης  να παραμείνουμε στο σπίτι οι λάτρεις της μαγειρικής ξεσκονίζουν τις συνταγές τους.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Μυρτώ Αλικάκη, η οποία αυτή τη φορά μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε ρύζι με λαχανικά, ένα θρεπτικό, νόστιμο και vegan πιάτο!

Ας δούμε τα βήματα της συνταγής, όπως τα γράφει η ίδια:

«Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο ρίχνετε ό,τι λαχανικά σας αρέσουν! Εγώ έβαλα πράσο, φινόκιο, αρακά, κόκκινη πιπεριά, κολοκύθι, και λάχανο. Τα σοτάρουμε με αλάτι, πιπέρι, και σαφράν!.
Παράλληλα βράζετε το ρύζι μπασμάτι σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης (εγώ μέσα στο νερό βάζω λίγο αλάτι, μία κουταλιά λάδι και σαφράν). Όταν το ρύζι είναι έτοιμο το ρίχνετε μέσα στο τηγάνι με τα λαχανικά και ανακατεύετε! Έτοιμο! Και light! », έγραψε χαρακτηριστικά.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!