Πολύ υγιεινή συνταγή για granola που θα σας γεμίσει ενέργεια!

Yλικά για 2 φλιτζάνια

1 φλ. νιφάδες βρόμης
1 φλ. άγλυκες νιφάδες καρύδας
1/2 φλ. ωμά φιστίκια
1/4 φλ. ωμός πασατέμπος
1/4 φλ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μέλι
2 κ.γ. σάλτσα σόγιας με μειωμένο νάτριο
1/8 κ.γ. μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Προθέρμανε το φούρνο στους 170 oC.
Βάλε τη βρόμη, την καρύδα, τα φιστίκια και τον πασατέμπο σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
Σε μπολ ανακάτεψε το ελαιόλαδο, το μέλι, τη σάλτσα σόγιας και το πιπέρι. Χύσ’ τα στο μείγμα της βρόμης και ανακάτεψε με τα χέρια.
Άπλωσέ το στο ταψί, ψήσε για 10′, ανακάτεψε και συνέχισε για 10-15′. Βγάλε από το φούρνο και άσε το μείγμα να κρυώσει.
Διατηρείται σε γυάλινο βάζο έως και μία εβδομάδα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!