Υγιεινά, νόστιμα και ζουμερά σουβλάκια σολομού με λίγα μόνο υλικά.

Υλικά:

1 ώριμο αβοκάντο
400 γραμμ.
Φιλέτο σολομού για 4 σουβλάκια
60 γραμμ.

Για το μείγμα μυρωδικών:

1 κ.γ. Πάπρικα σε σκόνη
1 κ.γ. Νιφάδες τσίλι
1 κ.γ. Καστανή ζάχαρη
1/2 κ.γ. Ρίγανη
1/2 κ.γ. Θυμάρι
1/3 κ.γ. Σκόρδο σε σκόνη
1/2 κ.γ. Κόλιανδρο
1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση:

Ετοιμάζετε το μείγμα μυρωδικών ανακατεύοντάς τα όλα μαζί σε ένα μπολ.
Κόβετε το ψάρι σε 4 κομμάτια και καλύπτετε με το μείγμα μυρωδικών πριν περάσετε τον σολομό στα σουβλάκια.
Κόβετε το αβοκάντο σε ροδέλες και τις οργανώνετε σε ένα πιάτο σαν carpaccio.
Μαγειρεύετε το σολομό κατά προτίμηση στο grill μέχρι να ροδίσει, γυρνάτε στο ενδιάμεσο και σερβίρετε μαζί με το αβοκάντο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!