Σε ένα βουτυρωμένο πυρέξ ρίξτε μέσα τα μακαρόνια που σας περίσσεψαν, σάλτσα ντομάτας, τρίψτε τυριά και βάλτε από πάνω και μερικά κεφτεδάκια που ήδη θα έχετε τηγανίσει νωρίτερα.
Σε ένα πυρέξ ρίχνετε τα μακαρόνια, από πάνω τον κιμά (που ήδη έχετε μαγειρέψει) και χτυπάτε σε ένα μπολ τριμμένα τυριά μαζί με κρέμα γάλακτος.
Περιχύνετε τα μακαρόνια και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 20 λεπτά.
Σε προθερμασμένο φούρνο, βάζετε πυρέξ όπου μέσα έχετε απλώσει τα μακαρόνια που σας περίσσεψαν, κομματάκια κοτόπουλου (ήδη έτοιμο, που όπως κι αν το έχετε μαγειρέψει είναι τέλειο), ρίχνετε κρέμα γάλακτος και λίγο τριμμένο τυρί και ψήνετε για περίπου 15 λεπτά μέχρι η επιφάνεια να γίνει χρυσή.
Έχετε στραγγίξει τα μανιτάρια από τα νερά (κονσέρβα μανιτάρια σε κομμάτια) και τ΄αναμειγνύετε με τα μακαρόνια.
Τρίβετε τυριά και ρίχνετε κρέμα γάλακτος.
Ό,τι βάζετε σε μια χωριάτικη σαλάτα θα βάλετε κι εδώ, απλώς θα προσθέσετε και τα μακαρόνια που έχετε ήδη από χθες στο ψυγείο.
Ψιλοκόβετε μαρούλι, ρίχνετε σε ένα μπολ ντοματίνια, κρουτόν ή παξιμάδια, κομμάτια κοτόπουλου κι ανακατεύετε με τα μακαρόνια, μαγιονέζα και τριμμένο τυρί.
Σερβίρετε και τρώγεται κρύα.