Το Buckingham Palace κυκλοφορεί το δικό του gin!

Το Buckingham Palace κυκλοφορεί το δικό του gin!

 

Το παλάτι του Buckingham κυκλοφόρησε το επίσημο gin του για το καλοκαίρι. Η Royal Collection Trust, τμήμα της Royal Household, παρουσίασε σήμερα στα καταστήματά της ένα premium gin στο Λονδίνο.

Το ποτό φτιάχνεται με 12 βότανα, πολλά από τα οποία προέρχονται από τον κήπο του παλατιού, όπως λεμόνι, μούρα, φύλλα δάφνης και μουριάς. Το φύτεμα της μουριάς έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές κατά τη διάρκεια της βασιλείας του James Ι, και σήμερα οι κήποι του παλατιού φιλοξενούν 40 διαφορετικές ποικιλίες.

Το μπουκάλι κοστίζει 40 λίρες, είναι διαθέσιμο μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο και σύμφωνα με τον πρώην chef της βασιλικής οικογένειας, Darren McGrady, η βασίλισσα είναι μεγάλη οπαδός του.

Κάθε μέρα, πριν από το γεύμα, η μονάρχης απολαμβάνει ένα ποτήρι με Dubonnet, μια φέτα λεμόνι και αρκετό πάγο. Η ξαδέρφη της, Margaret Rhodes, λέει ότι αργότερα μέσα στην ημέρα, η βασίλισσα συνηθίζει να πίνει ένα dry gin martini με το φαγητό της.

Η βασιλική συμβουλή για να το απολαύσετε  είναι να προσθέσετε μία μεζούρα gin σε ένα χαμηλό ποτήρι με πάγο, να συμπληρώσετε με τόνικ και να γαρνίρετε με μια φέτα λεμονιού.  

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

 

Scroll To Top