Η DSQUARED2 παρουσιάζει τη Συλλογή Γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, που σχεδιάστηκε, παράχθηκε και διανεμήθηκε σε συνεργασία με τη Safilo, τον παγκόσμιο ηγέτη στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή γυαλιών ηλίου, οράσεως και αθλητικών γυαλιών και προϊόντων.

Ο φρέσκος και ανατρεπτικός σχεδιασμός των καινούργιων γυαλιών ηλίου αποτυπώνει το σύγχρονο DNA της DSQUARED2: έντονα και τολμηρά μοντέλα που αποτελούν μια δυνατή δήλωση μόδας, αναδεικνύονται μέσα από πλούσιες και εμβληματικές λεπτομέρειες όπως το νέο, ανάγλυφο λογότυπο DSQUARED2, το χαρακτηριστικό λογότυπο «D2», το ξεχωριστό λογότυπο

«DSQUARED2 Ceresio 9 – Milano» και φυσικά το στοιχείο φύλλο Σφενδάμου, που κοσμούν τα ακροβραχιόνια και τα επιρρίνια.

Η κομψή χρωματική παλέτα διαθέτει τόνους κλασικού μαύρου και ταρταρούγας, αλλά και ελαφρώς ντεγκραντέ διαφανείς και

ποπ αποχρώσεις για τα γυαλιά ηλίου ICON.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ FASHION SHOW ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023:

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ D2 0101/S

Αυτά τα unisex γυαλιά ηλίου διαθέτουν ανατρεπτικό, σπορ σχήμα μάσκας και τολμηρή προσωπικότητα.

Το νέο, μεταλλικό σήμα DSQUARED2 ξεχωρίζει στους έντονους βραχίονες, ενώ το στοιχείο φύλλου Σφενδάμου διακρίνεται στα

ακροβραχιόνια.

Δυνατή χρωματική παλέτα: μαύρο με γκρι φακούς, μαύρο με ροζ καθρεπτέ φακούς, λευκό με πορτοκαλί καθρεπτέ φακούς, ροζ με ροζ καθρεπτέ φακούς, μπλε με πράσινους καθρεπτέ φακούς

HYPE: ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ D20084 /S

Αυτά τα ανδρικά γυαλιά ηλίου διαθέτουν πλούσιες λεπτομέρειες που αναδεικνύουν την έντονη προσωπικότητά τους: με ορθογώνιο σχήμα από μέταλλο και ασετάτ και την χαρακτηριστική διπλή γέφυρα, ξεχωρίζουν για το νέο, ανάγλυφο λογότυπο DSQUARED2 στους βραχίονες, αλλά και για το λογότυπο DSQUARED2 στον δεξιό φακό και το στοιχείο φύλλο Σφενδάμου στα ακροβραχιόνια.

Χρωματική παλέτα: Ταρταρούγα/χρυσό με πράσινους ντεγκραντέ φακούς, μαύρο/χρυσό με γκρι ντεγκραντέ φακούς, μαύρο/μαυρισμένο ασημί με γκρι φακούς.

HYPE: ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ D20085 /S

Αυτά τα ανδρικά γυαλιά ηλίου διαθέτουν πλούσιες λεπτομέρειες που αναδεικνύουν την έντονη προσωπικότητά τους: με στρογγυλεμένο σχήμα από μέταλλο και ασετάτ και την χαρακτηριστική διπλή γέφυρα με το λεπτό μεταλλικό ένθετο στο πάνω μέρος, ξεχωρίζουν για το νέο, ανάγλυφο λογότυπο DSQUARED2 στους βραχίονες, αλλά και για το λογότυπο DSQUARED2 στον δεξιό φακό και το στοιχείο φύλλο Σφενδάμου στα ακροβραχιόνια. Χρωματική παλέτα: μαύρο/χρυσό με γκρι ντεγκραντέ φακούς, μαύρο/ταρταρούγα με πράσινους ντεγκραντέ φακούς, μαύρο/κοκάλινο γκρι με γκρι ντεγκραντέ φακούς, μαύρο/μαυρισμένο ασημί με γκρι φακούς.

HYPE: ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ D2 0087

Αυτά τα ανδρικά γυαλιά οράσεως διαθέτουν πλούσιες λεπτομέρειες που αναδεικνύουν την έντονη προσωπικότητά τους: με τετραγωνισμένο σχήμα από μέταλλο και ασετάτ και την χαρακτηριστική διπλή γέφυρα με το λεπτό μεταλλικό ένθετο στο πάνω μέρος, ξεχωρίζουν για το νέο, ανάγλυφο λογότυπο DSQUARED2 στους βραχίονες, αλλά και για το λογότυπο DSQUARED2 στον δεξιό φακό και το στοιχείο φύλλο Σφενδάμου στα ακροβραχιόνια.

Χρωματική παλέτα: μαύρο/χρυσό, μαύρο/ταρταρούγα, μαύρο/μαυρισμένο ασημί.

HYPE: ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ D20088 /S

Αυτά τα έντονα, unisex γυαλιά ηλίου από ασετάτ με επίπεδο πάνω μέρος διαθέτουν επιφάνειες ειδικής επεξεργασίας, αποπνέοντας μια κομψή αίσθηση. Το μεταλλικό λογότυπο «DSQ2» ξεχωρίζει στους υπερμεγέθεις βραχίονες, ενώ τα εμβληματικά μεταλλικά στοιχεία κοσμούν το μπροστινό μέρος και το στοιχείο φύλλο Σφενδάμου διακρίνεται στα ακροβραχιόνια.

Χρωματική παλέτα: μαύρο/ταρταρούγα με πράσινους ντεγκραντέ φακούς, μαύρο με γκρι φακούς, ταρταρούγα με μπλε φακούς, μαύρο με γκρι φακούς.

HYPE: ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ D20089 /S

Αυτά τα μοδάτα, unisex γυαλιά ηλίου από ασετάτ διαθέτουν επιφάνειες ειδικής επεξεργασίας και ανατρεπτική εμφάνιση. Το εμβληματικό λογότυπο «DSQUARED2 Ceresio 9 – Milano» ξεχωρίζει στους υπερμεγέθεις βραχίονες, ενώ τα εμβληματικά μεταλλικά στοιχεία κοσμούν το μπροστινό μέρος και το στοιχείο φύλλο Σφενδάμου διακρίνεται στα ακροβραχιόνια.

Χρωματική παλέτα: μαύρο με χρυσό λογότυπο και γκρι φακούς, μαύρο με ασημί λογότυπο και ασημί φακούς, λευκό με μαύρο λογότυπο και γκρι φακούς, ταρταρούγα με λογότυπο σε μαύρους βραχίονες και πράσινους φακούς.

HYPE: ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ D2 0100/C/S

Αυτά τα ανδρικά, τετραγωνισμένα γυαλιά οράσεως από ασετάτ διαθέτουν ευέλικτο, μαγνητικό clip-on με φακούς ηλίου και κομψή και ανάλαφρη εμφάνιση. Το μεταλλικό λογότυπο «DSQUARED2» ξεχωρίζει στους βραχίονες, ενώ τα εμβληματικά μεταλλικά στοιχεία κοσμούν τον σκελετό και το clip-on, και το στοιχείο φύλλο Σφενδάμου διακρίνεται στα ακροβραχιόνια.

Χρωματική παλέτα: μαύρο με γκρι φακούς στο clip-on, ταρταρούγα με πράσινους φακούς στο clip-on, μαύρο/ταρταρούγα με γκρι ντεγκραντέ φακούς στο clip-on

HYPE: ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ D2 0092/

Αυτά τα γυναικεία γυαλιά ηλίου από ασετάτ εκπέμπουν την αίσθηση της λάμψης με το στενό σχήμα cat-eye που διαθέτουν. Το μεταλλικό λογότυπο «D2» ξεχωρίζει στους υπερμεγέθεις βραχίονες, ενώ τα εμβληματικά μεταλλικά στοιχεία κοσμούν το μπροστινό μέρος και το στοιχείο φύλλο Σφενδάμου διακρίνεται στα ακροβραχιόνια.

Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει υπέροχα ντεγκραντέ εφέ σε καφέ/λιλά με δαμασκηνί ντεγκραντέ φακούς και μοβ/πορτοκαλί με γκρι φακούς, καθώς και κλασικές αποχρώσεις: μαύρο με σκούρους γκρι φακούς, ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς, καφέ/ταρταρούγα με γκρι φακούς.

HYPE: ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ D2 0092/N/S

Αυτά τα γυναικεία γυαλιά ηλίου σε σχήμα cat-eye καθηλώνουν με την αστραφτερή τους γοητεία: η μετώπη έχει τη λάμψη των κρυστάλλων και αστεριών Swarovski, ενώ το μεταλλικό λογότυπο «D2» στολίζει τους υπερμεγέθεις βραχίονες, με το στοιχείο φύλλο Σφενδάμου να διακρίνεται στα ακροβραχιόνια.

Χρωματική παλέτα: μαύρο με γκρι φακούς και φούξια με ροζ φακούς.

HYPE: ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ D2 0099

Αυτά τα γυναικεία, έντονα γυαλιά οράσεως από ασετάτ σε σχήμα cat-eye διαθέτουν κομψές επιφάνειες ειδικής επεξεργασίας με το μεταλλικό λογότυπο «D2» να κοσμεί τους βραχίονες, ενώ τα εμβληματικά μεταλλικά στοιχεία διακρίνονται στο μπροστινό μέρος και το στοιχείο φύλλο Σφένδαμου στα ακροβραχιόνια.

Χρωματική παλέτα: μαύρο, ταρταρούγα, γκρι ταρταρούγα, γαλακτερό ροζ.

HYPE: ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ D20096 /S

Αυτά τα γυναικεία τετράγωνα γυαλιά ηλίου από έντονο ασετάτ διαθέτουν μια εξαιρετικά ελαφριά μετώπη από ασετάτ με επιφάνειες ειδικής επεξεργασίας και πλαισιωμένους φακούς, αποπνέοντας φινέτσα και στιλ.

Το λογότυπο «D2» ξεχωρίζει στους έντονους βραχίονες, ενώ το στοιχείο φύλλου Σφενδάμου διακρίνεται στα ακροβραχιόνια.

Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει κλασικές αποχρώσεις: μαύρο με γκρι φακούς, καφέ ταρταρούγα με σκούρους γκρι φακούς, γκρι ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς, αλλά και συνδυασμούς διχρωμιών: λευκό/μαύρο με γκρι ντεγκραντέ φακούς και μπεζ/μόκα με καφέ ντεγκραντέ φακούς.

HYPE: ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ D20097 /S

Αυτά τα γυναικεία γυαλιά ηλίου σε σχήμα πεταλούδα από ασετάτ διαθέτουν μια εξαιρετικά ελαφριά μετώπη από ασετάτ με επιφάνειες ειδικής επεξεργασίας, για λαμπερή γοητεία.

Το λογότυπο «D2» ξεχωρίζει στους έντονους βραχίονες, ενώ το στοιχείο φύλλου Σφενδάμου διακρίνεται στα ακροβραχιόνια. Χρωματική παλέτα: μαύρο με γκρι φακούς, ταρταρούγα με γκρι ντεγκραντέ φακούς, ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μαύρο/λευκό με γκρι φακούς, γκρι με σκούρους γκρι φακούς.

ICON: ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ICON 0009/S

Αυτά τα unisex ορθογώνια γυαλιά ηλίου από ασετάτ ξεχωρίζουν για το ανάγλυφο λογότυπο ICON από σιλικόνη που κοσμεί τους

βραχίονες σε απλούς ή διαφανείς χρωματικούς συνδυασμούς, ως τολμηρή δήλωση μόδας.

Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει κλασικές αποχρώσεις: μαύρο με γκρι φακούς, λευκό με γκρι φακούς, ματ μαύρο με ασημί καθρεπτέ φακούς, καθώς και διαφανείς τόνους: διάφανο κίτρινο με γκρι φακούς, διάφανο πορτοκαλί με μπλε φακούς, διάφανο μπλε με γκρι φακούς.