Ο μακροβιότερος θεσμός του κλάδου της μόδας στην Ελλάδα, μετά από 30 επιτυχημένες διοργανώσεις, βρίσκεται στην 31η διοργάνωση εβδομάδας μόδας και χαρίζει μέρες γεμάτες δημιουργικότητα, λάμψη και πολλές εκπλήξεις.

H MINI Σφακιανάκης, δηλώνει παρούσα, ως εκπρόσωπος του στυλ στους δρόμους με τα εξαιρετικά και stylish μοντέλα της MINI.

 Το πλούσιο πρόγραμμα με καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές μόδας, αγαπημένα fashion brands αλλά κι ανερχόμενα ταλέντα που θα αποκαλύψουν τις νέες τάσεις της σεζόν αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την Αθήνα, ως Μητρόπολη της Μόδας γεμίζοντας την με στυλ και νέα trends συμπληρώνει η παρουσία του MINI Countryman PlugIn Hybrid.

To αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο στο Ωδείο Αθηνών όπου λαμβάνει χώρα και η διοργάνωση της εβδομάδας μόδας εξυμνώντας το στυλ με το ξεχωριστό design του.
 
Ανταποκρίνεται και ξεπερνά κάθε νέα τάση καθώς με τον νέο κινητήρα PlugIn Hybrid μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε οδόστρωμα.

Στην ΜΙΝΙ Σφακιανάκης σημασία έχει η λεπτομέρεια, με κεντρικό πυλώνα την εξυπηρέτηση προσφέρει αδιαπραγμάτευτο συνδυασμό κομψότητας κι οδηγικής απόλαυσης σε κάθε πελάτη. Συνεπώς δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την κορυφαία εκδήλωση κομψότητας.

Επίσης η MINI Σφακιανάκης υποστήριξε την Haute Couture σχεδιάστρια Ioanna Kourbela και την συλλογή με τίτλο  «Opulence» Winter.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!