Καθαρίζουμε το πρόσωπό μας με τα νέα προιόντα Prime από τα καλλυντικά DALON

Καθαρίζουμε το πρόσωπό μας με τα νέα προιόντα Prime  από τα καλλυντικά DALON

Ήρθε η ώρα, η καθημερινή μας ρουτίνα για τον πρωινό και βραδινό καθαρισμό του προσώπου μας να αποκτήσει νέα μορφή, τη μορφή από τη σειρά Prime των καλλυντικών Dalon. Τα νέα προϊόντα των Dalon ήρθαν να αλλάξουν τον τρόπο που καθαρίζουμε το δέρμα μας.

Φυσικά, αποτελεσματικά, γρήγορα, εύκολα.

Με τα εκλεκτά συστατικά της φύσης, με την τεχνογνωσία των Dalon που εδώ και 20 χρόνια, προσφέρουν υγεία και ομορφιά στο δέρμα μας.

Ανακαλύψτε σήμερα:


Το Prime Micellar. Πρόκειται για έναν αφρό καθαρισμού προσώπου, που τον χρησιμοποιούμε, προκειμένου να εξασφαλίσουμε βαθύ καθαρισμό και πλούσια ενυδάτωση που διαρκεί στο δέρμα μας. Περιλαμβάνει: εκχύλισμα ελίχρυσου και μαργαρίτας για λάμψη και έλεγχο του σμήγματος. Διαθέτει φυσικό άρωμα από ανθόνερο λεβάντας με καταπραϋντικές ιδιότητες.

Συνίσταται για όλους τους τύπους δέρματος. Sls free/ allergen free/ perfume free /parabens free.Το Prime Micellar Water για βαθύ, απαλό καθαρισμό και έντονη ενυδάτωση που διαρκεί. Αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ από την περιοχή γύρω από τα μάτια και το πρόσωπο. Ιδανικό για καθημερινή χρήση με σταδιακή ενίσχυση της επιδερμίδας. Διαθέτει φυσικό άρωμα από ανθόνερο λεβάντας με καταπραϋντικές ιδιότητες. Συνίσταται για όλους τους τύπους δέρματος/ allergen free/ perfume free /parabens free.Scroll To Top