Ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών SUNWARDS με καινοτόμο SUNWARDS UV ALERT

Ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών  SUNWARDS με καινοτόμο SUNWARDS UV ALERT

Τα αντηλιακά SUNWARDS® είναι καινοτόμα προϊόντα που μπορούν να ικανοποιήσουν ένα ευρύ φάσμα αντηλιακής προστασίας, αποτελεσματικά και αποδοτικά τόσο για τους ενήλικες όσο και για τα παιδιά.

Βασίζονται σε χαρακτηριστικές τεχνολογίες αιχμής για την παροχή αντηλιακής προστασίας ευρέως φάσματος, ικανή να δρα με ακρίβεια στην ηλιακή υπεριώδη ακτινοβολία Β και Α και να ρυθμίζει τη δράση της ορατής και υπέρυθρης ακτινοβολίας.

Με SPF 50+ για πολύ υψηλή προστασία, SPF 30 για υψηλή προστασία  και SPF 15 για μέτρια προστασία καθώς επίσης και με UVA Star Rating «MAXIMUM» για την προστασία από την UVA ακτινοβολία που είναι υπεύθυνη για την φωτο-γήρανση της επιδερμίδας.

Με φωτοσταθερά φίλτρα που δεν υποβαθμίζονται κατά την διάρκεια της ηλιακής έκθεσης για ένα μεγαλύτερο και σταθερότερο προστατευτικό αποτέλεσμα.

Με τεχνολογία Synchroblock που εμποδίζει την απορρόφηση των φίλτρων από το δέρμα, επιτρέποντας αποτελεσματικότερη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και μεγαλύτερη ασφάλεια. Ιδανικά και για άτομα με ευαίσθητο δέρμα.

Χαρακτηρίζονται επίσης από αντιρυτιδική δράση (τα αντηλιακά προσώπου), χάρη στην επίδραση ενός ειδικού μείγματος υαλουρονικού οξέως διαφορετικού μοριακού βάρους (H.A.T. Hyaluronic Acid Technosophy, τεχνογνωσία SYNCROLINE®),  ενυδατική δράση μακράς διάρκειας χάρη στην ξυλιτόλη και γλυκερόλη που αυξάνουν την επιφανειακή ενυδάτωση της επιδερμίδας και αντιοξειδωτική & καταπραϋντική δράση χάρη στο MSM που μειώνει τον ερεθισμό που προκαλείται από φυσικούς ή χημικούς παράγοντες και μειώνει δραστικά το ερύθημα που προκαλείται από την UVB ακτινοβολία.

Διακρίνονται για την μεγαλύτερη αντοχή στο νερό [Very Water Resistant] και εξαιρετικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: απλώνονται εύκολα, απορροφώνται γρήγορα, δίχως να αφήνουν λιπαρή και κολλώδη αίσθηση. Μετά την εφαρμογή το δέρμα γίνεται και παραμένει απαλό και λείο.

Διαθέσιμα σε πρακτική συσκευασία με Airless Technology (Τεχνολογία χωρίς αέρα) που επιτρέπει μεγαλύτερη προστασία του προϊόντος & με αντλία που παρέχει σε κάθε πάτημα, με σταθερό τρόπο, περίπου 1 ml κρέμας.

ΜΕ SUNWARDS ALERT Σύστημα ειδοποίησης επιπέδων της υπεριώδους ακτινοβολίας σε κάθε συσκευασία όπου εύκολα με την έκθεση του φιαλιδίου στον ήλιο για 10-15 δευτερόλεπτα είναι εφικτό να έχετε μία οπτική ένδειξη της παρουσίας υπεριώδους ακτινοβολίας, οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος.

Ανακαλύψτε την ολοκληρωμένη σειρά Sunwards στα φαρμακεία!

www.costaspapaellinas.gr

Join us on Facebook: www.facebook.com/Synchroline.gr/

 

Scroll To Top