Έχετε βρει το άτομο που θα βγείτε ραντεβού, τα ρούχα που θα βάλετε αλλά όχι την τσάντα. Υπάρχουν πολλά μέρη που μπορείτε να πάτε σε ένα ραντεβού, οπότε η τσάντα που θα έχετε πρέπει να είναι ανάλογη των περιστάσεων.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν τσάντες που μπορούν να σας συνοδεύσουν παντού και άλλες που είναι κατάλληλες μόνο για συγκεκριμένες ώρες της ημέρας. Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε τι πρέπει να προσέξετε για να βρείτε την κατάλληλη τσάντα γρήγορα και εύκολα.

Ποιο είναι το κατάλληλο μέγεθος μιας τσάντας για ραντεβού;

Οι τσάντες γυναικείες είναι άπειρες όπως και τα μεγέθη τους. Για αυτό τον λόγο σαν γενικός κανόνας των ραντεβού είναι πως οι τσάντα που θα επιλέξετε πρέπει να είναι σχετικά μικρή σε μέγεθος. Αυτό σημαίνει πως η λίστα περιορίζεται κάπως, έτσι ώστε να μπορείτε ταυτόχρονα να είστε ευέλικτη αλλά και να μην σας βαραίνει η τσάντα.

Από τις πιο στυλάτες μεσαίου μεγέθους τσάντες είναι οι Michael Kors, οι οποίες έχουν μοναδικό design, υπέροχες υφές και μπορούν να σας συνοδεύσουν σε ένα ραντεβού χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα βρείτε τις υπέροχες αυτές τσάντες στο https://answear.gr/m/michael-michael-kors.

Παραδείγματα τέτοιων τσαντών αποτελούν οι τσάντες ταχυδρόμοι, που φοριούνται “χιαστί”, αλλά και οι hobo τσάντες μισοφέγγαρο.

Επίσης, αν βρείτε βραδινό ραντεβού τότε επιλέξτε μία clutch τσάντα που είναι πάντα must για πιο βραδινές εξόδους, αλλά και τσάντες με κοντό λουράκι. Αυτές οι τσάντες έχουν το κατάλληλο μέγεθος για μια τέτοια όμορφη περίσταση.

Τι πρέπει να χωράει μια τσάντα για ραντεβού;

Οι τσάντες που είναι κατάλληλες για ραντεβού μπορεί να είναι και μεγαλύτερες, όπως οι στυλάτες τσάντες πλάτης που μπορείτε να βρείτε στο https://answear.com.cy/k/gunaikeia/axesouar/tsantes σε υπέροχα σχέδια, χρώματα αλλά και μεγέθη.

Όσο μεγάλη ή μικρή μπορεί να είναι μία τσάντα θα πρέπει να μπορεί να χωράει κάποια βασικά πράγματα για ένα ραντεβού. Τα βασικά είναι πορτοφόλι, κλειδιά, και κινητό. Αυτά θα πρέπει να τα χωράει κάθε τσάντα που κουβαλάτε. Επίσης, βασικά θεωρούνται και κάποια άλλα πράγματα, όπως τα κραγιόν, η κολόνια, και η χτένα.

Σε κάθε περίπτωση, αν έχετε μαζί σας μεγαλύτερη τσάντα θα βάλετε και άλλα πράγματα μέσα, αλλά αν έχετε μικρότερη και δεν μπορείτε να τα πάρετε όλα, τότε εκτός από τα βασικά επιλέξτε να έχετε σίγουρα μαζί σας ένα κραγιόν και κολόνια.

Πού θα βρείτε την κατάλληλη τσάντα;

Η κατάλληλη τσάντα δεν είναι μόνο μία, γιατί σίγουρα δεν θα βγείτε μόνο ένα ραντεβού στη ζωή σας. Πρέπει να μπορείτε να προσαρμόζεστε ανάλογα την ώρα της ημέρας αλλά και το μέρος του ραντεβού.

Για αυτό το λόγο μπορείτε σιγά σιγά να χτίστε μία συλλογή από τσάντες που θα μπορούν να σας συντροφεύουν όλη την ημέρα και σε όλες τις δραστηριότητες.

Δεν υπάρχει καταλληλότερο μέρος να ψάξεις για την επόμενη τσάντα που θα βάλεις στο ραντεβού σου από το answear.gr. Από τις πιο κατάλληλες τσάντες για αυτή τη περίσταση θα βρείτε στη συλλογή του Michael Kors στο https://answear.com.cy/m/michael-michael-kors.

Ετοιμαστείτε για  το επόμενο ραντεβού σας με βάση αυτά τα tips και θα καταλάβετε πόσο σημαντική είναι η κατάλληλη τσάντα.