Το νέο ηλεκτρονικό σας κατάστημα…

Το νέο ηλεκτρονικό σας κατάστημα…

Η σύγχρονη γυναίκα καλείται να ανταποκριθεί σε πολλαπλούς ρόλους, σε αυτό της συζύγου, της μητέρας, της εργαζόμενης γυναίκας, της καλής νοικοκυράς κ.ά.. Στην προσπάθειά της να ανταποκριθεί σε όλα αυτά και μέσα σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο τεχνολογικό κόσμο, μπορεί να βρει γύρω της «εργαλεία», που θα τη βοηθήσουν να οργανώσει καλύτερα την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις της.

Μια σειρά ηλεκτρονικών υπηρεσιών που καθιστούν πιο εύκολη, αποτελεσματική και πιο γρήγορη την επικοινωνία με τον πελάτη έχει αναπτύξει και διαθέσει η ΕΥΔΑΠ μέσω της εταιρικής της ιστοσελίδας…

Κάνοντας εγγραφή στο e-EYDAP, μπορείτε μεταξύ πολλών άλλων να:

•    Αποκτήσετε πρόσβαση στους λογαριασμούς όλων των παροχών σας με μία μόνο εγγραφή
•    Επιλέξετε τη λήψη Ηλεκτρονικού Λογαριασμού (e-bill) καταργώντας τον έντυπο, εφόσον το επιθυμείτε
•    Ενημερώνεστε χωρίς χρέωση για την έκδοση λογαριασμού με email ή και sms
•    Ενημερώνεστε χωρίς χρέωση για μεγάλες καταναλώσεις των παροχών σας με email ή και sms
•    Διορθώσετε τα στοιχεία των παροχών σας, σε περίπτωση μεταβολής τους
•    Υποβάλλετε αίτημα για την υπαγωγή σας στο Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο(ΕΕΤ) και σε ειδικά τιμολόγια (φιλανθρωπικό, επαγγελματικό, πολυτεκνικό, υπερηλίκων)


1.    Για να πραγματοποιήσουμε εγγραφή στο e-EYDAP πηγαίνουμε στο επίσημο website της ΕΥΔΑΠ  και επιλέγουμε στην αρχική σελίδα το σχετικό εικονίδιο για το e-bill.

2.    Επιλέγουμε εγγραφή νέου χρήστη και μεταφερόμαστε στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων. Εκεί θα εισάγουμε τους κωδικούς μας taxis net ώστε να γίνει η αυθεντικοποίηση των στοιχείων μας.

3.    Αφού γίνει η ταυτοποίησή μας προχωράμε στη φόρμα ΕΓΓΡΑΦΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. Στην φόρμα συμπλήρωσης θα μας ζητηθεί να εισάγουμε τα στοιχεία μας όπως κι έναν κωδικό πρόσβασης που θα χρησιμοποιούμε για να εισερχόμαστε στην ιστοσελίδα.

4.    Επίσης, Θα μας ζητηθεί να δηλώσουμε τους Αριθμούς Μητρώου ΕΥΔΑΠ σε ακίνητα στα οποία είμαστε ιδιοκτήτες και έχουμε εκμισθώσει, είμαστε ιδιοκτήτες και δεν έχουμε εκμισθώσει ή είμαστε ένοικοι. Εισάγουμε Αριθμούς Μητρώου ΕΥΔΑΠ σε όλα τα πεδία που μας αφορούν. Πατάμε ΑΠΟΣΤΟΛΗ και η εγγραφή μας επιβεβαιώνεται μέσω μηνύματος στην οθόνη μας όπως και μέσω ενός email επιβεβαίωσης το οποίο θα σταλεί στη διεύθυνση email που δηλώσαμε κατά την εγγραφή μας.


 
Κατά την Εγγραφή μας στο σύστημα e-EYDAP, υπάρχουν δύο ειδικές υπό-περιπτώσεις που μπορεί να συναντήσουμε:

A.    Στην περίπτωση που κατά την Εγγραφή Νέου Χρήστη ο ΑΦΜ μας δε βρεθεί καταχωρημένος στην ΕΥΔΑΠ, θα χρειαστεί να κάνουμε Διόρθωση Στοιχείων ώστε να  καταχωρηθεί ο ΑΦΜ μας και τα στοιχεία του ακινήτου που μας ενδιαφέρει
B.    Στην περίπτωση που οι παροχές που καταχωρήσαμε δεν αντιστοιχούνται πλήρως με τις παροχές που έχει καταχωρημένες στο σύστημα η ΕΥΔΑΠ, τότε προχωράμε σε διόρθωση στοιχείων και καταχωρούμε σωστούς Αριθμούς Μετρητή και Αριθμούς Μητρώου και κάνουμε εκ νέου αυθεντικοποίηση των στοιχείων μας με την χρήση των κωδικών taxis net

Για τη δυνατότητα διόρθωσης στοιχείων, η ΕΥΔΑΠ θα μας ενημερώσει με νέο βίντεο στην ενότητα «Μάθετε πως…».

•    Όταν κάνουμε login από τo μενού ΣΥΝΔΕΣΗ/ΕΓΓΡΑΦΗ και εισάγουμε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης, εισερχόμαστε στο περιβάλλον του e-ΕΥΔΑΠ, στο οποίο μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στη συνολική εικόνα των παροχών μας. 
•    Στην οθόνη ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΟΥ, εκτός από τα προσωπικά μας στοιχεία, εμφανίζονται οι Αρ. Μητρώου των Παροχών που έχουμε δηλώσει ενώ μπορούμε να δούμε τον τρέχοντα και παλαιότερους λογαριασμούς μας σε PDF, ή να επιλέξουμε να μας αποστέλλεται ηλεκτρονικά σταλεί μέσω email ή SMS, καταργώντας τον έντυπο λογαριασμό.
•    Για τους Αρ. Μητρώου παροχών που ανήκουν σε ακίνητα ιδιοκτησίας μας, τα οποία έχουμε εκμισθώσει, δεν μπορούμε να δούμε λεπτομερή στοιχεία για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων. Έχοντας δηλώσει ωστόσο τα στοιχεία αυτά μπορούμε να λαμβάνουμε ειδοποίηση, όταν ο ενοικιαστής μας έχει ανεξόφλητους λογαριασμούς στην ΕΥΔΑΠ.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα, οι εκπρόσωποι του Τηλεφωνικού Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών της ΕΥΔΑΠ, είναι εκεί 24 ώρες το 24ωρο για να σας βοηθήσουν:

Καλώντας στο 1022 ή επικοινωνώντας μαζί τους στο email 1022@eydap.gr


Η προστασία του περιβάλλοντος, αποτελεί βασικό πυλώνα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και στο πλαίσιο αυτό η ΕΥΔΑΠ, εντάσσει διαδικασίες και δράσεις στην επιχειρηματική της δράση με στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.

 

 

Scroll To Top