Γυναίκα χωρίς όνομα: Η αστυνομία θα βρει την Κάτια;

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η αστυνομία θα βρει την Κάτια;

 

Η αγωνία κορυφώνεται στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα». Ωστόσο, ο εφιάλτης της Κάτιας τελειώνει, καθώς, καθοριστικό ρόλο σε αυτό παίζει η Μελίτη, η οποία δίνει μια πολύτιμη πληροφορία στη Μαρίνα...

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα η Κάτια έχει ξεπεράσει τον εαυτό της και προσπαθεί να αντέξει τα βασανιστήρια του Νίκου.Το μόνο που της δίνει κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι η σκέψη πως θα σμίξει ξανά με την κόρη της, τη Μαρίνα.

Την ίδια στιγμή, η τελευταία δίνει τη δική της μάχη για να εντοπίσει την Κάτια. Παράλληλα, η κοπέλα βασανίζεται από τη σκέψη ότι η Μάρθα θέλει να βλάψει τη μητέρα της. Προκειμένου να δώσει τέλος σε αυτή την ιστορία, η Μαρίνα αποφασίζει να την αντιμετωπίσει.

Τότε, η γυναίκα προσπαθεί να διαλύσει τους φόβους της και να την πείσει πως θέλει μόνο το καλό τόσο εκείνης όσο και της Κάτιας. Στη συνέχεια, η Μάρθα επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον Νίκο και του δίνει εντολή να σκοτώσει επιτέλους την Κάτια. Οι δυο τους κλείνουν ένα ραντεβού, όμως αυτό που αγνοεί η Μάρθα είναι πως ή Μελίτη ακούει ό,τι λέει στο τηλέφωνο.

Το κοριτσάκι, λοιπόν, αποκαλύπτει στη Μαρίνα όσα άκουσε. Η ίδια σοκάρεται και συνειδητοποιεί πως πρέπει να κινηθεί γρήγορα ώστε να σώσει τη μητέρα της. Λίγα λεπτά αργότερα κι ενώ η Κάτια δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, η Αστυνομία καταφέρνει και την εντοπίζει.

Η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει πως ο εφιάλτης τελείωσε. Παράλληλα, ένας άντρας της Αστυνομίας ενημερώνει τη Μαρίνα για τις εξελίξεις. Η κοπέλα πετάει από τη χαρά της και σπεύδει αμέσως στο σημείο που της υπέδειξε ο άντρας για να συναντήσει έπειτα από τόσο καιρό τη μητέρα της.

Πηγή mytv

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top