Είναι επίσημο: Η Μαρία Φιλίππου δεν συνεχίζει στη σειρά «Έλα στη θέση μου»

Είναι επίσημο: Η Μαρία Φιλίππου δεν συνεχίζει στη σειρά «Έλα στη θέση μου»

Στον νέο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Έλα στη θέση μου» πολλοί θα είναι οι συντελεστές που θα συνεχίσουν και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν χαρίζοντας στους τηλεθεατές στιγμές γέλιου, όμως θα υπάρξουν και μερικοί, οι οποίοι θα αποχωρήσουν.

Μία από αυτούς που δεν θα συνεχίσουν στην σειρά είναι η Μαρία Φιλίππου, η οποία επέλεξε να δώσει το δικό της τέλος στην επιτυχημένη σειρά.

Η ίδια ωστόσο δεν έχει μιλήσει για αυτή της την απόφαση και τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να αποχωρήσει.

Ο συμπρωταγωνιστής της στο «Έλα στη θέση μου» Μαρίνος Κόνσολος θέλησε να την αποχαιρετήσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram δημοσιεύοντας μία τρυφερή φωτογραφία.

«3 Χρόνια μαζί σου έζησα στιγμές που ούτε με την πραγματική μου μάνα δεν έζησα ακόμη! Και θα έρθουν ακόμα πιο πολλές, είμαι σίγουρος! Σε ευχαριστώ για όλα τα γέλια, τα κλάματα, τις συμβουλές, τις παρατηρήσεις , για όλα όσα είχες την ανάγκη να με προστατεύσεις σαν αληθινή συνεργάτης και πάνω απ όλα σαν μάνα που είσαι! Ευχαριστώ! Τα αντίο δεν είναι για τους ωραίους ανθρώπους! Εις το επανιδείν λοιπόν αγαπημένη!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση του.

Για του λόγου το αληθές...

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top