Ξέσπασε ο παίκτης που κόπηκε στο bootcamp: «Στο MasterChef έχουν μπει γκαλερίστες και κομμώτριες»

Ξέσπασε ο παίκτης που κόπηκε στο bootcamp: «Στο MasterChef έχουν μπει γκαλερίστες και κομμώτριες»

 

Παίκτης που κατάφερε να περάσει μέχρι το  bootcamp του MasterChef ωστόσο μετά κόπηκε έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και ξέσπασε κατά της παραγωγής και των κριτών, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «στο σπίτι έχουν μπει γκαλερίστες και κομμώτριες».

«Στο bootcamp πέρασα με τρία ναι, έκανα ένα εξαιρετικό πιάτο. Έφαγα τον τόπο να βρω πανάκριβα και ολόφρεσκα υλικά για να φτιάξω ένα άρτιο πιάτο. Για αυτό πήρα και τρία ναι. Και στο bootcamp για να πάρουν οι κριτές την τελική απόφαση για το ποιοι παίκτες θα μπούνε στο σπίτι, η δικαιολογία των κριτών ήταν ότι τεχνικά δε μου πέτυχε. Εγώ έδωσα τεκμηριωμένες απαντήσεις, απλά δεν έκατσα να δώσω άλλη βάση σε αυτή τη παρωδία εκεί μέσα και δεν ασχολήθηκα καθόλου.

Αυτά που έγιναν στο παιχνίδι είναι ένα καλοστημένο ριάλιτι. Εγώ πόνταρα προσωπικά ότι θα ήταν ένα MasterChef όπως το προπέρσινο που υπήρχε ένα μαγειρικό επίπεδο τουλάχιστον. Βασικά πόνταρα ότι τουλάχιστον από τους 24 παίκτες που θα έμπαιναν στο σπίτι ότι η παραγωγή θα έδινε λίγη έμφαση παραπάνω ώστε να βάλει τουλάχιστον δέκα άτομα που θα είχαν γνώσεις πάνω στο μαγειρικό κομμάτι.
Έχουν μπει στο σπίτι άτομα, τα οποία δεν είναι καν επαγγελματίες, έχουν μπει γκαλερίστες, κομμώτριες», είπε ο Θάνος Τσαπάρας.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top