Ναταλία Γερμανού: Σχολιάζει το «ψωμόλυσσες» σε αεροπορική εταιρεία και τη φράση «τους πέταξα» που είπε η Τούνη

Ναταλία Γερμανού: Σχολιάζει το «ψωμόλυσσες» σε αεροπορική εταιρεία και τη φράση «τους πέταξα» που είπε η Τούνη

 

Η Ναταλία Γερμανού πήρε θέση μέσω της εκπομπής της «Καλύτερα δε γίνεται» σχετικά με το πρόσφατο «λάθος» της Ιωάννας Τούνη.

Η γνωστή influencer κι επιχειρηματίας ανάρτησε πριν δύο ημέρες ορισμένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσω των οποίων εξέφρασε τα παράπονά της από μία αεροπορική εταιρεία, που της ζήτησε να πληρώσει επιπλέον 40 ευρώ για το υπέρβαρο της αποσκευής της.

Τα λεγόμενά της και ο χαρακτηρισμός «ψωμόλυσσες» που ανέφερε για τους υπαλλήλους της αεροπορικής εταιρείας φαίνεται πως δεν άρεσαν στη Ναταλία Γερμανού, η οποία κι έσπευσε να εκφράσει την γνώμη της στον αέρα της εκπομπής της.

«Δεν τη γνωρίζω την Ιωάννα. Δεν τη γνωρίζω καθόλου ως άνθρωπο, οπότε δε μπορώ να έχω άποψη για την Ιωάννα, σαν Ιωάννα Τούνη. Αλλά την έχω παρακολουθήσει, τόσο όσο, μέσα από τα social media της, όπως ο περισσότερος κόσμος. Επειδή λοιπόν, δεν την γνωρίζω, δε θέλω και να την κρίνω σαν άνθρωπο. Γιατί δεν την ξέρω. Πιστεύω πως δεν είναι ένας κακός άνθρωπος», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα λάθη που έχει κάνει ανά διαστήματα η γνωστή influencer και τα απέδωσε στην παρορμητικότητά της. «Κάνει αρκετά λάθη πάρα πολλές φορές, επειδή τη διακρίνει μια αμετροέπεια, δεν έχει μέτρο. Μέσα στον ενθουσιασμό της, επειδή έχει πάρα πολλούς followers είναι παραπάνω παρορμητική από ότι θα έπρεπε και χειρίζεται λάθος τα social media της. Δηλαδή, αντί να επηρεάσει τον κόσμο ως influencer σε καλά πράγματα, κάνει μια υπερέκθεση της προσωπικής της ζωής ως μη όφειλε να την κάνει», υποστήριξε η Ναταλία Γερμανού.

Τέλος, για τα προβλητικά σχόλια που έκανε η Ιωάννα Τούνη χαρακτηρίζοντας τους υπαλλήλους «ψωμόλυσσες» και αναφέροντας πως τους «πέταξε» τα χρήματα στα μούτρα, η Ναταλία Γερμανού δήλωσε: «Δηλαδή το "ψωμόλυσσες" στην αεροπορική εταιρεία και η φράση "τους πέταξα"... Οι άνθρωποι τη δουλειά τους κάνουν. Δεν βλέπουν ποιος είναι μπροστά τους. Για αυτούς είσαι ένας άνθρωπος που έχει υπέρβαρο στην αποσκευή τους. Θα στο χρεώσουν, κι ας πετάς μαζί τους κάθε μέρα. Το θέμα λήγει εκεί».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top