3 διαχρονικά fall looks που πάντα τραβούν την προσοχή!

3 διαχρονικά fall looks που πάντα τραβούν την προσοχή!

Μπορεί οι τάσεις της μόδας να αλλάζουν κάθε εποχή ωστόσο πάντα θα υπάρχουν εκείνες που δεν χάνουν ποτέ. Σήμερα, λοιπόν, θα επικεντρωθούμε στα πιο διαχρονικά fall looks που μπορείτε να εμπιστεύεστε κάθε μα κάθε φθινόπωρο.

Trouser Suit

Τα κοστούμια αν και προέρχονται από την αντρική γκαρνταρόμπα έχουν καταφέρει να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας τα τελευταία χρόνια. Σήμερα το χρωματολόγιο αλλά και τα υφάσματα έχουν διευρυνθεί πάρα πολύ, ώστε κάθε γυναίκα να μπορεί να βρει το κοστούμι που την αντιπροσωπεύει καλύτερα, ενώ ανάλογα με την ηλικία σας μπορείτε να τα ταιριάξετε με τα αντίστοιχα αξεσουάρ από γόβες μέχρι sneakers.

Blazer & Jeans

Ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια κάθε γυναίκας είναι αναμφισβήτητα το jean παντελόνι. Ιδανικός φίλος του jean έχει αποδειχθεί το σακάκι που του δίνει έναν πιο σοφιστικέ και κομψό χαρακτήρα αποβάλλοντας οτιδήποτε casual από πάνω του.

Printed Midi φόρεμα & μπότες

Ένας θηλυκός και ταυτόχρονα δυναμικός συνδυασμός που επιτρέπει ακόμα και τα πιο αέρινα φορέματα να περάσουν και στις πιο κρύες ημέρες του χρόνου.


 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top