Διάσημοι σχεδιαστές δημιούργησαν summer stylish τσάντες για καλό σκοπό

Διάσημοι σχεδιαστές δημιούργησαν summer stylish τσάντες για καλό σκοπό

Πενήντα έξι καταξιωμένοι και ανερχόμενοι Έλληνες και διεθνείς εικαστικοί και σχεδιαστές ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν τη φετινή συλλογή των Waterbags.

Τη συλλογή συμπληρώνουν με σχέδια τους παιδιά από το Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο της Ίμβρου που ζωγράφισαν με φαντασία «Τι είναι ο κόσμος για εσένα με ένα σχέδιο και ένα χρώμα», μαθητές του Ι.Β. της Σχολής Μωραΐτη και 10 φοιτητές της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών που κέρδισαν με τα πρωτότυπα σχέδια τους σε διαγωνισμό που διεξήγαγαν οι Waterbags σε συνεργασία με την Α.Σ.Κ.Τ. τον περασμένο Φεβρουάριο.

Στην παραλία, για ψώνια, στην πόλη και φυσικά στην εκδρομή, η Waterbag χωράει τα πάντα και ταιριάζει παντού!Ένα μοναδικό πατρόν και αμέτρητα διαφορετικά χρώματα με σχέδια για όλες και για όλους. Μια συμβολική τιμή και ένας καλός σκοπός από πίσω. Με τα έσοδα των πωλήσεων οι Waterbags ενισχύουν τις τοπικές κοινωνίες απομακρυσμένων περιοχών της Ελλάδας.

 

Daniel Egneus

Στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας του CΟVΙD-19 πραγματοποιήθηκαν δωρεές προστατευτικού εξοπλισμού στα Περιφερειακά Ιατρεία και Κέντρα Υγείας των νησιών: Σκιάθου, Αστυπάλαιας, Δονούσας, Σχοινούσας, Κουφονησίων, Ηρακλειάς καθώς και στο Γενικό Νοσοκομείο Νάξου.

 

 

Katia Delatola

Θα τις βρεις στα πιο όμορφα σημεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης καθώς και σε πολλά νησιά της Ελλάδας. Φέτος το καλοκαίρι οι Waterbags ενώνουν τις δυνάμεις τους με το διεθνές brand ΤΟΜS και η συλλογή των Waterbags θα φιλοξενείται στα δύο καταστήματα TOMS στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

 

Philippos Theodorides

There is more…

Μόνο για φέτος το καλοκαίρι η ανάγκη έγινε έμπνευση και οι καλλιτέχνες χάρισαν τα σχέδια τους και δημιούργησαν limited edition μάσκες. Με την αγορά κάθε Watermask, μια μάσκα ατομικής προστασίας δωρίζεται στους γιατρούς και τους νοσηλευτές των Δημόσιων Δομών Υγείας της Νησιωτικής Ελλάδας.

 

 

Suzanna Laskaridi

Ενδεικτικά σημεία πώλησης: Αθήνα – Πωλητήρια του Μουσείο Μπενάκη (Κουμπάρη και Κριεζώτου, Pavilion), TOMS (Αθήνα και Θεσσαλονίκη) Gallery Marneri, A Future Perfect, Flaneur, ΜΟΜUS κ.α. καθώς και σε πολλά νησιά όπως στη Σέριφο, Τήνο, Σπέτσες, Δονούσα, Σκόπελο, Πάρο κ.α.

 

Yannis Varelas

Διάλεξε την Waterbag και τον καλλιτέχνη που αγαπάς και στήριξε το σημαντικό τους έργο!

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top