Έξυπνες ιδέες για να οργανώσεις τα παπούτσια σου

Έξυπνες ιδέες για να οργανώσεις τα παπούτσια σου

Πολύ θα θέλαμε όλες μας, να είχαμε ένα δωματιάκι έως διαμέρισμα για να απλώνουμε τα παπούτσια μας όπως εμείς θέλουμε και να τα χαζεύουμε σαν άλλες Carrie Bradshaw.

Ωστόσο, επειδή δεν είναι και πολύ εφικτό, τουλάχιστον ας φροντίσουμε να αποθηκεύσουμε τα αγαπημένα μας ζευγάρια με στιλ και πρωτοτυπία. Ψάξαμε και βρήκαμε μερικές ιδέες που πολύ μας άρεσαν για να οργανώσουμε τη συλλογή παπουτσιών μας και τις μοιραζόμαστε μαζί σου. Αν έχεις κάποια άλλη, την περιμένουμε!

Κουτιά με φωτογραφίες


Μπορείς να αγοράσεις φτηνά χάρτινα κουτιά ή να αξιοποιήσεις αυτά που ήδη έχεις για να αποθηκεύσεις τα παπούτσια σου. Μια ταμπελίτσα με τη φωτογραφία του παπουτσιού έξω από το κάθε ένα, θα σε βοηθήσει να βρίσκεις εύκολα το ζευγάρι που θες!

Κουβάδες


Εκτός από κουτιά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κουβάδες, βάζοντας επίσης ταμπελάκια. Θα είναι τέλειο αν μπορούσες να τους τακτοποιήσεις όπως στη φωτογραφία, σε ένα έπιπλο δηλαδή, τον έναν πάνω από τον άλλον.


Ξύλινη παλέταΕκτός από ένα σωρό άλλες χρήσεις, οι ξύλινες παλέτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν εναλλακτικές παπουτσοθήκες.


Σκάλα


Μια ξύλινη σκάλα είναι μια πολύ καλή λύση για να βάλεις σε τάξη τα ψηλοτάκουνα σου!Scroll To Top