Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη: H νέα artistic director το οίκου Sergio Rossi είναι Ελληνίδα

Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη: H νέα artistic director το οίκου Sergio Rossi είναι Ελληνίδα

 

H Eυαγγελία Σμυρνιωτάκη a.k.a Style Heroine, η huge influencer με τους 400 χιλιάδες ακολούθους και τις δεκάδες συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας του εξωτερικού μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά της ως καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Sergio Rossi. 

H Style Heroine δήλωσε σχετικά: «Eίναι προνόμιο το να γίνομαι μέλος της ομάδας του οίκου Sergio Rossi την παρούσα χρονική στιγμή και ανυπομονώ να ανοίξω ένα δικό μου, νέο κεφάλαιο στην ιστορία του brand.»

 

Από την πλευρά του ο CEO του oίκου Riccardo Sciutto είπε: « O τρόπος που επικοινωνούμε τα πράγματα έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια και η Ευαγγελία δείχνει να γνωρίζει καλά τα νέα δεδομένα που έχει ανάγκη πλέον η βιομηχανία της μόδας.»

Η Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη, με τον τίτλο πλέον της art director, θα βοηθήσει την παγκόσμια εξέλιξη και εξάπλωση του brand βασισμένη στην νέα εικόνα στρατηγικής που απαιτείται σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα. 

Θα οδηγήσει το brand σε μια αναζήτηση της ανανεωμένης ταυτότητάς του και θα δώσει νέες ιδέες στις διαφημιστικές καμπάνιες. Επίσης θα παρουσιάσει την πρώτη της capsule συλλογή Evangelie Smyrniotaki x Sergio Rossi η οποία θα παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο 2022 στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

Επιμέλεια: Έλενα Φάκου

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top