Η Alberta Ferretti θα παρουσιάσει τη resort συλλογή 2020 στο Μόντε Κάρλο!

Η Alberta Ferretti θα παρουσιάσει τη resort συλλογή 2020 στο Μόντε Κάρλο!

Η Alberta Ferretti κατευθύνεται στην Κυανή Ακτή για να παρουσιάσει την resort συλλογή της 2020. Το ιταλικό brand Alberta Ferretti προσκλήθηκε από τους διοργανωτές της Εβδομάδας Μόδας του Μόντε Κάρλο, η οποία διεξάγεται στις 15 έως 19 Μαΐου, για να παρουσιάσει τη συλλογή του στην πενθήμερη εκδήλωση.

Η επίδειξη θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου στο Ωκεανογραφικό Μουσείο του Μονακό, μουσείο αφιερωμένο στην Επιστήμη της θάλασσας, το οποίο ιδρύθηκε το 1889 από τον πρίγκιπα Αλβέρτο Ι (1848-1922).

Η Ιταλίδα σχεδιάστρια μόδας Alberta Feretti θα είναι επίτιμη καλεσμένη της Εβδομάδας Μόδας του Μόντε Κάρλο, που οργανώνεται από το τοπικό επιμελητήριο, το οποίο φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια παρουσίας.Το επίσημο γεγονός μόδας του Πριγκιπάτου του Μονακό στηρίζεται από το Ίδρυμα της Πριγκίπισσας Σαρλίν, συζύγου του Πρίγκιπα Αλβέρτου Β΄, την κυβέρνηση της χώρας, τη δημοτική αρχή του Μόντε Κάρλο και το γραφείο Τουρισμού.

Tο Συμβούλιο Μόδας της χώρας, Chambre Mon gasque de la Mode θα απονείμει στη σχεδιάστρια το βραβείο Made in Italy Fashion Award.

Τα βραβεία θεσμοθετήθηκαν το 2015 σε ένδειξη αναγνώρισης της «εξαίρετης συνεισφοράς στη μόδα» και έχουν απονεμηθεί σε brand και προσωπικότητες, όπως οι Ναόμι Κάμπελ, Φίλιπ Πλέιν, Versace, Kean Etro, Chiara Boni.

Η σχεδιάστρια Alberta Ferretti έχτισε μία αυτοκρατορία μόδας από μια μικρή μπουτίκ που άνοιξε στη γενέτειρά της, την παραθαλάσσια πόλη Κατόλικα στα τέλη της δεκαετίας του 1960.


Scroll To Top