Η απάντηση του Virgil Abloh στις κατηγορίες για κλοπή σχεδίου από γερμανικό brand!

Η απάντηση του Virgil Abloh στις κατηγορίες για κλοπή σχεδίου από γερμανικό brand!

Ο Virgil Abloh κατηγορείται πως έκλεψε σχέδια ενός γερμανικού brand. Συγκεκριμένα ο Instagram λογαριασμός Diet Prada υποστηρίζει πως ο creative director του οίκου Louis Vuitton και εμπνευστή του label Off-White πως για τη νέα του αντρική συλλογή «έκλεψε» σχέδια της μάρκας Corls.

Το Diet Prada ανάρτησε φωτογραφία που φαίνεται ένα αδιάβροχο κίτρινο με γκράφιτι.

Από τη μία είναι το ρούχο της γερμανικής εταιρείας και από την άλλη το σχέδιο του Abloh. Η ομοιότητα είναι ολοφάνερη.Ο Virgil Abloh, ο οποίος αν και διατηρεί χαμηλό προφίλ και δεν απαντά σε δημοσιεύματα, αρνείται τους ισχυρισμούς, λέγοντας πως «ουσιαστικά χρησιμοποίησε ένα κίτρινο ύφασμα με ένα pattern πάνω του».
«Έκλεισε το ζήτημα» τόνισε.

Ο Virgil Abloh εκτιμά πως το Diet Prada είναι «μια μεγάλη ιδέα», ωστόσο, η συνεχής δημιουργία ειρωνικών σχολίων δεν είναι υγιής.

Πίσω από τον σαρωτικό λογαριασμό Diet Prada βρίσκονται οι Tony Liu και Lindsey Schuyler οι οποίοι βγάζουν στη φόρα όλα τα ατοπήματα της βιομηχανίας της μόδας, χωρίς να ενδιαφέρονται πόσο μεγάλο είναι το όνομα που σχολιάζουν. Αν και ο λογαριασμός ξεκίνησε για πλάκα, το δίδυμο εκμεταλλεύτηκε τη δημοσιότητα που κέρδισε, κυκλοφορώντας την δική του σειρά ρούχων.
Scroll To Top