Η Carine Roitfeld είναι η νέα style advisor του brand Karl Lagerfeld

Η Carine Roitfeld είναι η νέα style advisor του brand Karl Lagerfeld

Η Carine Roitfeld αναλαμβάνει έναν νέο ρόλο στο label που πήρε το όνομά του από τον ιδρυτή του και εμβληματικό σχεδιαστή Karl Lagerfeld. Μετά το θάνατο του Lagerfeld λίγες εβδομάδες πριν, η πρώην editor της γαλλικής Vogue ανακοινώθηκε πως θα είναι η style advisor του brand για τις επόμενες τρεις σεζόν.

Στην πορεία της καριέρας της, η Carine Roitfeld συνεργάστηκε στενά με τον Karl Lagerfeld πολλές φορές, όπως για παράδειγμα όταν εξέδωσαν μαζί το βιβλίο με τίτλο The Little Black Jacket αλλά και κατά τη διάρκεια της συνεργασίας του σχεδιαστή με τα H&M το 2004.

Επιπλέον, τους τελευταίους μήνες η Roitfeld συνεργάστηκε στενά με το label Karl Lagerfeld για την κυκλοφορία μιας κολεξιόν που ονομάστηκε The Edit By Carine Roitfeld και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.«Αισθάνομαι τόσο τυχερή που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Karl τόσο πολλά χρόνια –δεν μας ένωνε μόνο μία επαγγελματική σχέση αλλά και μια δυνατή φιλία» λέει η Carine.

«Θα είναι για πάντα ένας θρύλος που επαναπροσδιόρισε έννοιες όπως μόδα, φωτογραφία και celebrity. Eίναι τιμή μου να συνεργαστώ με το ομώνυμο brand του ως style advisor και να συνεχίσω το όραμά του για τις επόμενες τρεις σεζόν».

Η Roitfeld θα εργαστεί μαζί με τον Hun Kim, τον επικεφαλής σχεδιαστή του label με την προσδοκία να καταφέρουν να υλοποιήσουν το όραμα του εκλιπόντος σχεδιαστή, τιμώντας με αυτό τον τρόπο τη μνήμη του.Scroll To Top