Η Cindy Crawford φωτογραφίζεται γυμνή στα 53 της χρόνια!

Η Cindy Crawford φωτογραφίζεται γυμνή στα 53 της χρόνια!

Η Cindy Crawford, το supermodel των 90s, μπορεί να είναι 53 ετών ωστόσο παραμένει καλλίγραμμη και απίστευτα sexy.

Η διάσημη καλλονή έκανε μια φωτογράφιση και συνέντευξη για το περιοδικό Net-a-porter ενώ πρόσφατα φωτογραφήθηκε γυμνή για το νέο βιβλίο του διάσημου φωτογράφου Russell James, με τίτλο «Angels».



«Μέρος της απόφασης που με οδήγησε να το κάνω αυτό ήταν ότι σκέφτηκα: ‘Σε ποια ηλικία το να ποζάρεις γυμνή δεν είναι πλέον όμορφο; Υπάρχει ημερομηνία λήξης για εμάς;» δήλωσε στο PorterEdit.



«Τριγυρνάω στην παραλία με στρινγκ; Όχι. Αλλά υπάρχει ένα μέρος όπου θέλω να αισθάνομαι όμορφα όταν είμαι γυμνή, στην ιδιωτική μου ζωή, με τον σύζυγό μου», λέει ακόμα η Crawford.



H Cindy Crawford σημείωσε παράλληλα τη σημασία του να προσέχει κανείς το σώμα του και σε κάθε περίπτωση να αισθάνεται καλά με αυτό: «Δεν φαίνομαι το ίδιο όπως στα 20, τα 30 ή ακόμα και τα 40. Αν φροντίζουμε, όμως, τον εαυτό μας, γιατί όχι;».



Το μοντέλο μάλιστα έκανε και μια αναδρομή σε εξώφυλλα που έκανε όταν ήταν νεότερη, εκ των οποίων πολλά ήταν στο Playboy και αναρωτήθηκε: «Γιατί δεν κυκλοφορούσα γυμνή συνέχεια; Δεν θα ξαναγίνω νέα. Γι’ αυτό και θέλω να γιορτάσω αυτό που είμαι σήμερα».
Scroll To Top