Η Converse συνεργάζεται με τα Bershka! Δείτε τη συλλογή

Η Converse συνεργάζεται με τα Bershka! Δείτε τη συλλογή
Οι συνεργασίες στον κόσμο της μόδας είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο και η αλήθεια είναι ότι τα αποτελέσματά τους είναι εντυπωσιακά. Μία νέα συνεργασία έρχεται λοιπόν ανάμεσα στο
high street brand Bershka με την iconic Converse.


Τα νέα σχέδια που προέκυψαν από αυτή την συνεργασία ουσιαστικά δεν διαφοροποιούνται σχεδιαστικά από την κλασική γραμμή που έχουν τα iconic μποτάκια της Converse. Αυτό που θα δεις όμως διαφορετικό είναι το ντύσιμό τους, το οποίο είναι σαφώς επηρεασμένο από την νεανική και trendy αισθητική που ακολουθούν τα Berska γενικά, σε κάθε συλλογή τους.Το κλασικό καρό στις γήινες αποχρώσεις αλλά και σε ασπρόμαυρη εκδοχή και σε μάλλινο ύφασμα είναι μόνο μερικά από τα σχέδια που δεν θα σου περάσουν απαρατήρητα.Για χάρη αυτής της συνεργασίας, δημιουργήθηκαν συγκεκριμένα outfits που ταιριάζουν τόσο με τα καρό, όσο και με τις animal print αλλά logo print εκδοχές τους.
Τα κλασικά εικονογραφημένα της Converse πάντα θα τα αγαπάς και θα τα έχεις στην ντουλάπα σου, αλλά αυτή η συνεργασία είναι σίγουρα μία ένεση ανανέωσης που θα σε κάνει να τα δεις μα άλλο μάτι.
Scroll To Top