Οι Dolce & Gabbana μάγεψαν το Ντουμπάι - Η συλλογή που παρουσίασαν με επιρροές από τη Μέση Ανατολή

Οι Dolce & Gabbana μάγεψαν το Ντουμπάι - Η συλλογή που παρουσίασαν με επιρροές από τη Μέση Ανατολή


Μετά από το φαντασμαγορικό show που είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο από τους Dolce & Gabbana όπου παρουσίασαν τη συλλογή για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019, τώρα οι σχεδιαστές ταξίδεψαν μέχρι το Ντουμπάι για να τιμήσουν το πρώτο D&G κατάστημα που άνοιξε σε ένα πολυκατάστημα στα Εμιράτα.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά όπου ο ιταλικός οίκος ταξίδεψε στη Μέση Ανατολή για ένα show, με τα διάσημα μοντέλα να επιβιβάζονται μαζί του στο αεροπλάνο για τις ανάγκες του catwalk. 


O Domenico Dolce και ο Stefano Gabbana παρουσίασαν την «Day & Night» collection, μια συλλογή με ultra glamorous αισθητική που πραγματοποιήθηκε στο Mall Fashion Avenue στο Ντουμπάι.

Ένα από τα βασικά στοιχεία της κολεξιόν ήταν τα floral μοτίβα, σήμα-κατατεθέν του ιταλικού οίκου, τα οποία «παντρεύτηκαν» με διακριτικά animal prints, πουά ή sparkly details.Τα αέρινα φτερά και οι luxe λεπτομέρειες έκαναν ακόμα πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα, ενώ απαρατήρητες δεν πέρασαν οι Middle East επιρροές που ήταν και κύρια πηγή έμπνευσης των σχεδιαστών.

Scroll To Top