Η Kate Moss σχεδιάζει κοσμήματα για τον γαλλικό οίκο Messika

Η Kate Moss σχεδιάζει κοσμήματα για τον γαλλικό οίκο Messika

 

Η Kate Moss και art director του γαλλικού οίκου κοσμημάτων «Messika», Valerie Messika, γνωρίστηκαν το 2019 όταν η πρώτη πρωταγωνίστησε στην καμπάνια του brand.

Εκτοτέ, οι δύο γυναίκες ανέπτυξαν μια δυνατή φιλία  και τώρα σχεδιάζουν μαζί, τη νέα συλλογή Messika που αποτελείται από σχεδόν 100 πολύτιμα κοσμήματα και πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο.

Για να καταλήξουν στα σχέδια, οι δυο τους ξεκίνησαν παρατηρώντας τα κομμάτια, καινούρια και παλιά, που είχε η Kate Moss στην κατοχή της. Αυτά αποτέλεσαν και τη βασική έμπνευση για τη συλλογή. Όπως αποκαλύπτει η Valerie η κοσμηματοθήκη της Moss είναι «γεμάτη με χρώμα, XXL μοτίφ και μεγάλα headpieces που έχουν επιρροές από τον πολιτισμό των Αζτέκων και το στυλ Art Deco».

Κάποια από τα κοσμήματα της νέας συλλογής έχουν επάνω τους το γράμμα Κ, σε αφαιρετική μορφή, σχηματισμένο από διαμάντια.

Επιπλέον, για πρώτη φορά, ο οίκος χρησιμοποίησε πέρα από λευκά διαμάντια που αποτελούν το σήμα-κατατεθέν του και άλλους πολύτιμους λίθους, όπως μαλαχίτη, τουρκουάζ και μαργαριτάρια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Scroll To Top