Οι κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές στο πλευρό της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Οι κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές στο πλευρό της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

 

Τις δυνάμεις τους με την «ΕΛΠΙΔΑ» και την Πρόεδρο της κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη ενώνουν κορυφαίοι εκπρόσωποι της ελληνικής μόδας θέλοντας να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα κατά του παιδικού καρκίνου και να τιμήσουν τα 30 χρόνια προσφοράς της ΕΛΠΙΔΑΣ.

Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020 η κυρία Βαρδινογιάννη υποδέχτηκε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων σημαντικούς Έλληνες σχεδιαστέςμόδας και συμφώνησαν να πραγματοποιήσουν από κοινού μια μεγάλη επίδειξη μόδας. 

Υβόννη Μπόσνιακ, Μαριάννα Β. Βαρδιογιάννη

Άγγελος Μπράτης, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, κυρία Κωσταρέλλου -  εκπρόσωπος  ChristosCostarellos   

«Οι Έλληνες σχεδιαστές για την ΕΛΠΙΔΑ και η ΕΛΠΙΔΑ για τους Έλληνες σχεδιαστές» θα είναι ο τίτλος της επίδειξης που θα πραγματοποιηθεί την Άνοιξη του 2020για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» που γιορτάζει φέτος 30 χρόνια προσφοράς.Στην πρώτη συνάντηση έδωσαν το «παρών» 18 σχεδιαστές,με στόχο όμως στην επίδειξη να συμμετέχουν ακόμα περισσότεροι σχεδιαστές οι οποίοι θα θελήσουν να στηρίξουν το έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Στέλιος Κουδουνάρης, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

 

 Λάσκαρης Βαλαβάνης, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Ορσαλία Παρθένη, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

«Από σήμερα είστε και εσείς μέλη της μεγάλης οικογένειας της ΕΛΠΙΔΑΣ καθώς η παρουσία όλων σας σήμερα εδώ κοντά μας, εκφράζει την ευαισθησία και την αγάπη σας για τα παιδιά μας που μας συγκινεί όλους βαθιά. Το γεγονός πως οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι της ελληνικής μόδας θέλησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας και όλοι μαζί να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα κατά του παιδικού καρκίνου είναι πολύ σημαντικό.Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη γιατί έχω απέναντι μου ανθρώπους ταλαντούχους, δημιουργικούς και επιτυχημένους.  Ο κάθε ένας από εσάς με το δικό του ύφος και το δικό του ξεχωριστό στυλ έχετε καταφέρει να διαγράψετε μια λαμπρή πορεία στον χώρο της μόδας.  Το παράδειγμά σας γίνεται στήριγμα για τα νέα παιδιά της πατρίδας μας και  η καλοσύνη σας στήριγμα για τα παιδιά του Νοσοκομείου μας. 

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πάρης Βαλταδώρος

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Βρεττός Βρεττάκος

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Βασίλης Ζούλιας

Σας ευχαριστώ που είστε κοντά μας σήμερα.  Με μεγάλη χαρά περιμένουμε και άλλους  Έλληνες σχεδιαστές να συμμετέχουν σε αυτή την εκδήλωση στήριξης της ΕΛΠΙΔΑΣ» ανέφερε η κυρία Βαρδινογιάννη υποδεχόμενη τους Έλληνες σχεδιαστές.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Σήλια Δραγούνη

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Περικλής Κονδυλάτος

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Δημήτρης Πέτρου

Θέλοντας μάλιστα να τους ευχαριστήσει για τη σημαντική τους στήριξη στο έργο της ΕΛΠΙΔΑΣ, η κυρία Βαρδινογιάννη τους απένειμε τιμητικές πλακέτες.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννης, Γιάννης Ράπτης και Δημήτρης Μαστρόκαλος MIRO

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Δέσποινα Ιγνάτογλου  - εκπρόσωπος DeuxHommes

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Γιάννης Τόγκος (KathyHeyndels)

Από την πλευρά τους οι 18 Έλληνες σχεδιαστές συγκινημένοι διαβεβαίωσαν την κυρία Βαρδινογιάννη πως θα στηρίξουν το έργο της με όλες τους τις δυνάμεις.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Στυλιανός

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Άγγελος Τσακίρης

Μαριάννα Β. Βαρδιογιάννη, Τατιάνα Πιερακοπούλου – εκπρόσωπος AtelierLoukia

Αναλυτικά οι Έλληνες σχεδιαστές που βρέθηκαν στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων είναι οι:
Laskaris, ΠάρηςΒαλταδώρος, Βρεττός Βρεττάκος, DeuxHommes,ΣήλιαΔραγούνη, ΒασίληςΖούλιας, ΠερικλήςΚονδυλάτος,ΣτέλιοςΚουδουνάρης, ΧρήστοςΚωσταρέλλος, Λουκία, MiRo,ΥβόννηΜπόσνιακ, Άγγελος Μπράτης, Ορσαλία Παρθένη,Δημήτρης Πέτρου,Στυλιανός, KathyHeyndels καιΆγγελος Τσακίρης.

Ομαδική αναμνηστική φωτογραφία με τους σχεδιαστές που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Scroll To Top