Η Lily-Rose Depp πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Chanel και κλέβει τις εντυπώσεις!

Η Lily-Rose Depp πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Chanel και κλέβει τις εντυπώσεις!

Η Lily-Rose Depp πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της Cruise 2020-21 συλλογής του οίκου Chanel, «Balade en Méditerranée».Μάλιστα όπως αποκαλύπτει και τo ίδιο της το όνομα είναι αφιερωμένη στο μεσογειακό φωτεινό καλοκαίρι.

Στη διαφημιστική καμπάνια η Lily-Rose Depp φωτογραφίζεται από τον Karin Sadli, ενώ στο behind-the-scenes βίντεο μιλά για τις εντυπώσεις της από τη νέα συλλογή και για την Virginie Viard. Η πανέμορφη νεαρή Lily-Rose Depp αποκαλύπτει ότι έχει μεγάλη αδυναμία στα κλασικά tweed κομμάτια, signature του οίκου Chanel. Eπιπλέον κομμάτια που έχουμε ταυτίσει με το θερμό μεσογειακό φως όπως τα ψάθινα καλάθια και τα γυαλιά ηλίου, είναι από αυτά που ξεχωρίζει.

«Αυτή η κολεξιόν είναι τόσο εύκολο να φορεθεί στην καθημερινή ζωή, όσο και στις διακοπές. Είναι easy-to-wear και ανεπιτήδευτα κομψή. Αυτό που βρίσκω πολύ ιδιαίτερο είναι πως όλα συνδυάζονται μεταξύ τους. Λατρεύω τη Virginie Viard. Έχει μια κομψότητα και μια χάρη, στοιχεία χαρακτηριστικά της γυναίκας Chanel. Είναι εμφανή σε όλα όσα κάνει», εξηγεί η μούσα του οίκου.

Η συλλογή Cruise 2020-21 «Balade en Méditerranée» του οίκου Chanel, θα είναι διαθέσιμη στις μπουτίκ από τις 17 Νοεμβρίου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top