Η Lindsay Lohan ποζάρει ως άτακτη πριγκίπισσα στο Paper!

Η Lindsay Lohan ποζάρει ως άτακτη πριγκίπισσα στο Paper!

Σε πριγκίπισσα της Disney μεταμορφώθηκε η Lindsay Lohan για το εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού Paper, η οποία στη συνέντευξή της μιλά για τα λάθη, τις επιλογές της και γιατί πλέον κάνει μια «πολύ ήσυχη ζωή».

Η 32χρονη ηθοποιός, εξηγώντας τους λόγους που αποφάσισε να μετακομίσει στο Ντουμπάι, όπου οι παπαράτσι έχουν απαγορευθεί, λέει πως προτιμά πλέον να μένει σπίτι και να μαγειρεύει για φίλους παρά να βγαίνει. Γι' αυτό άλλωστε έφτιαξε, όπως λέει, και το Lohan Beach House στη Μύκονο με τέτοιον τρόπο που να είναι ακατάλληλο για όσους ψάχνουν μόνο για πάρτι.

«Πραγματικά ήθελα να φτιάξω μια οικογενειακή παραλία. Ένα μέρος που μπορεί να πάει ο κόσμος με τα παιδιά τους και να νιώθουν ασφαλείς. Μπορούν να διασκεδάσουν χωρίς να υπάρχουν κάμερες ανά δευτερόλεπτο. Δεν είναι για πάρτι, μπορείς να έχεις ένα πολύ όμορφο γεύμα», λέει στη συνέντευξή της.

«Είμαι αυτή που είμαι, είμαι καλός άνθρωπος. Φροντίζω τον εαυτό μου, είμαι υγιής, μου αρέσει να διασκεδάζω αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θέλω να βγαίνω για ποτά και να κάνω τρέλες. Έχω καλή σχέση με αυτό. Άλλωστε έχει περισσότερη πλάκα να βλέπεις τους άλλους να διασκεδάζουν», σχολιάζει η ηθοποιός.

Η Lindsay Lohan έχει γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδο με τις συλλήψεις και τις επισκέψεις της σε κλινικές αποτοξίνωσης όταν ήταν στην ηλικία των 20, κάτι που, σύμφωνα με την ίδια, την έχει στιγματίσει και πλέον θα ήθελε ο κόσμος να εστιάζει περισσότερο στα θετικά της παρά στα λάθη του παρελθόντος.

«Μπορεί να κάνω 99 πράγματα σωστά κι ένα λάθος, αλλά σε αυτό το ένα θα εστιάσουν όλοι. Κάνω ό,τι μπορώ για να γίνω καλύτερη και κανείς ποτέ δεν το αναφέρει. Είμαι κι εγώ άνθρωπος. Κάνω λάθη. Και μόνο αυτό βγαίνει προς τα έξω», λέει η ίδια. «Λατρεύω να δουλεύω με παιδιά και να προσφέρω. Αλλά στον κόσμο δεν αρέσει να μιλάει για τα καλά. Μου φαίνεται τρελό και με στενοχωρεί πάρα πολύ. Πολλοί κάνουν καλά πράγματα για άλλους και περνάει στα ψιλά γράμματα, ενώ κάτι αρνητικό που μένει για πάντα», προσθέτει.

Scroll To Top