Η Maisie Williams είναι η νέα global sustainability ambassador του Η&Μ

Η Maisie Williams είναι η νέα global sustainability ambassador του Η&Μ

 

Ο όμιλος Η&Μ θέλοντας μέχρι το 2030 να χρησιμοποιεί για τις συλλογές της μόνο ανακυκλωμένα υλικά ή υλικά που προέρχονται από βιώσιμες πηγές, φέρνει στο πλευρό της ένα δημοφιλές κι αγαπητό πρόσωπο, τη Maisie Williams. 

H Άρυα του Game of Thromes ενώνει τις δυνάμεις της με τον σουηδικό κολοσσό της μόδας προκειμένου να επικοινωνήσει το μήνυμα για επαναχρησιμοποίηση, μεταποίηση κι ανακύκλωση των ρούχων με στόχο τη δημιουργίας ενός κυκλικού fashion μοντέλου. 

«Είμαι ενθουσιασμένη που μπορώ να μοιραστώ τα νέα της συνεργασίας μου με την H&M ως global sustainability ambassador και ανυπομονώ να δείτε τι είναι αυτό πάνω στο οποίο δουλεύουμε. Ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι η χρήση 100% ανακυκλωμένων ή προερχόμενων από άλλες βιώσιμες πηγές υφασμάτων σε όλα τα brands του Ομίλου H&M μέχρι το 2030», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός. 

Ανάμεσα στα διάφορα projects που θα υλοποιήσει η H&M σε συνεργασία με τη Maisie Williams, το style game «H&M Loop Island» που θα ενθαρρύνει τους παίκτες να κάνουν ανακύκλωση τα ρούχα τους, ενώ η νεαρή ηθοποιός θα αποκτήσει το δικό της ψηφιακό avatar, τη Maisie, το οποίο θα εμφανίζεται σ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς (μαζί με την πραγματική Maisie) για να εμπνεύσει τους καταναλωτές να δράσουν προς την κατεύθυνση του sustainability.  

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top