Η μικρή North ποζάρει με τη μαμά της και τη γιαγιά της για τον οίκο Fendi

Η μικρή North ποζάρει με τη μαμά της και τη γιαγιά της για τον οίκο Fendi

Η North West, κόρη της Kim Kardashian, ήταν μάλλον αναμενόμενο αργά ή γρήγορα να βγει στο προσκήνιο της δημοσιότητας επαγγελματικά.

Τώρα, στην τρυφερή ηλικία των πέντε ετών, η μικρή πρωταγωνιστεί στην πρώτη της καμπάνια μόδας. Ακολουθώντας τα βήματα της θείας της Kendall Jenner, η οποία έχει εμφανιστεί σε διάφορες καμπάνιες του Fendi, αλλά έχοντας στο πλευρό τη μητέρα και τη γιαγιά της Kris, η μικρή φωτογραφήθηκε για τα δέκα χρόνια δημοφιλούς μοντέλου τσάντας του οίκου.

Η φωτογράφιση έγινε σε ένα καταπράσινο λιβάδι στο Μαλιμπού και η καμπάνια ονομάζεται #MeAndMyPeekaboo. «Η ιδέα ήταν να αναδειχθεί η έννοια της οικογένειας, καθώς είναι μέρος της ιστορίας μας», δήλωσε ο οίκος.

«Στην περίπτωση των Kardashians, και οι τρεις είναι πολύ ισχυρές γυναίκες, με ισχυρές προσωπικότητες», αναφέρει η ανακοίνωση. Εκτός από τις φωτογραφίες, οι τρεις Κardashians πρωταγωνιστούν και σε ένα βίντεο του οίκου το οποίο υπογράφει μουσικά ο Kanye West και θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Ιουλίου.

Αρκετοί θα πουν πως είναι πολύ νωρίς για μια πεντάχρονη να αρχίσει τις επαγγελματικές φωτογραφίσεις, αλλά η North ήταν από νεογέννητη κάτω από τα φώτα - αναπόφευκτο με τέτοια μαμά.

 

Scroll To Top