Η μικρού μήκους ταινία για τη ζωή του Marc Jacobs στη διάρκεια της πανδημίας

Η μικρού μήκους ταινία για τη ζωή του Marc Jacobs στη διάρκεια της πανδημίας

 

Ο Marc Jacobs δεν είναι απλά ένας ταλαντούχος σχεδιαστής, είναι περφόρμερ, είναι star των social media, τον λατρεύει ο φακός και το πιο πρόσφατο project του είναι ένα video που καταγράφει τη ζωή του στη διάρκεια της πανδημίας.

Με τον τίτλο «A New York Story», η μικρού μήκους ταινία διάρκειας 24 λεπτών, γυρίστηκε με τη βοήθεια του στενού του συνεργάτη Nick Newbold κατά τη διάρκεια του lockdown της περασμένης Άνοιξης μέσα στο ξενοδοχείο Mercer στη Νέα Υόρκη. Και φυσικά, ο Jacobs είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής σε κάθε στιγμή αυτού του φιλμ.

Το φιλμ φέρνει στο φως στιγμές από μια τυπική μέρα στη ζωή του Jacobs και τον παρακολουθεί να ντύνεται, να βάφει τα νύχια του και να απλώνει eyeliner, αλλά και να χαλαρώνει με τα σκυλιά του. Και μπορεί τα στιγμιότυπα να μοιάζουν τυπικά και γνώριμα για όσους γνωρίζουν τον Jacobs, ωστόσο η καταγραφή είναι αρκετά έντονη και ατμοσφαιρική, ενώ εντυπωσιάζει και το γεγονός ότι σε καμία στιγμή ο σχεδιαστής δεν μοιάζει να αλληλεπιδρά με άλλο άτομο, εκτός από την επικοινωνία μέσω FaceTime με τον σύζυγό του, Char Defrancesco.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top