Η Miley Cyrus και ο Marc Jacobs ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό!

Η Miley Cyrus και ο Marc Jacobs ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό!

 

Ο Marc Jacobs και η Miley Cyrus συνεργάζονται για την προώθηση ρούχου, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στον οργανισμό Planned Parenthood.

Με αρκετές πολιτείες της Αμερικής να κινούνται νομοθετικά υπέρ της απαγόρευσης των εκτρώσεων και με δεδομένο ότι οι γυναίκες στην Βόρεια Ιρλανδία δεν έχουν την αυτονομία να αποφασίζουν για το σώμα τους, τα πράγματα είναι αρκετά δυσοίωνα όταν πρόκειται για τα αναπαραγωγικά δικαιώματα των γυναικών σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Την ώρα που επικρατεί οργή στα social media γύρω από το θέμα, η Miley Cyrus αποφάσισε να δηλώσει την υποστήριξή της στο κίνημα υπέρ των αμβλώσεων.

Συγκεκριμένα η star δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram στην οποία απολαμβάνει μία τούρτα με τη λεζάντα «Abortion Is Healthcare», αποκαλύπτοντας τη μελλοντική συνεργασία της με το Marc Jacobs, τον οργανισμό Planned Parenthood και τη μη κυβερνητική οργάνωση «The Happy Hippie Foundation» την οποία έχει ιδρύσει η ίδια.

Λίγο αργότερα δημοσίευσε άλλη μία φωτογραφία της φορώντας ένα ροζ φούτερ διακοσμημένο με το logo «Don’t Fuck With My Freedom», έναν στίχο που είναι παρμένος από το τραγούδι «Mother’s Daughter» που περιλαμβάνεται στο νέο δίσκο της «She Is Coming».

Το σχέδιο έγινε σε συνεργασία με το σχεδιαστή Marc Jacobs και το 1% των εσόδων από τις πωλήσεις του θα διατεθεί στον οργανισμό Planned Parenthood.

Πρόκειται για έναν οργανισμό με έδρα τις ΗΠΑ που παρέχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε ζητήματα αναπαραγωγής και μάχεται συνεχώς ενάντια σε όσους προσπαθούν να καταπατήσουν τα δικαιώματα των γυναικών.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top