Η νέα collection της Paris Hilton είναι εμπνευσμένη από την δεκαετία του 2000!

Η νέα collection της Paris Hilton είναι εμπνευσμένη από την δεκαετία του 2000!

To 2000 η Paris Hilton ήταν μία από τις πιο διάσημες προσωπικότητες παγκοσμίως και απασχολούσε συνεχώς με την προσωπική της ζωή αλλά και το look της.

Μια ανέμελη αλλά και ξέφρενη περίοδος για εκείνη, η δεκαετία του 2000, χαρακτηριζόταν από συνεχείς εξόδους, πάρτι και φυσικά αλλεπάλληλες αλλαγές στα outfit της, καθώς η Paris Hilton συνήθιζε να αλλάζει τα συνολάκια στο λεπτό. 

Εδώ και αρκετά χρόνια, η Paris Hilton ασχολείται με το σχεδιασμό ρούχων, αφήνοντας πίσω της την party animal πλευρά της.

Η νέα της summer collection σε συνεργασία με το online κατάστημα Boohoo, περιλαμβάνει ενδύματα αλλά και μαγιό εμπνευσμένα αποκλειστικά από τη δεκαετία του 2000.

Με σχεδιαστική της αφετηρία το δικό της στυλ στα 2000s, η πάμπλουτη γόνος μας συστήνει την νέα της summer σειρά η οποία αποτελείται από 70 κομμάτια γεμάτα λάμψη και glam.

Με πρωταγωνιστές τα animal print, τα snake print και τα metallics, η νέα συλλογή της Paris Hilton με το Boohoo, φέρνει την πολυτέλεια αλλά και την υπερβολή προηγούμενων δεκαετιών ξανά στην μόδα. 

Όπως δήλωσε στο people.com σχετικά με τις πηγές έμπνευσής της «Εμπνέομαι από την ζωή μου, τα ταξίδια μου, τα κομμάτια που βλέπω στις πασαρέλες, τα ρούχα που φορούν οι φίλοι μου, τα μουσικά φεστιβάλ, τα πάρτι.

Όταν σχεδιάζω, πάντα ζωγραφίζω ή φωτογραφίζω μερικά print που μου αρέσουν και τα ενσωματώνω.

Scroll To Top