Η νέα συνεργασία-έκπληξη του Karl Lagerfeld με την Carine Roitfeld

Η νέα συνεργασία-έκπληξη του Karl Lagerfeld με την Carine Roitfeld

Περίπου μία εβδομάδα μετά την απουσία του από το show couture spring/summer 2019 της Chanel, o Karl Lagerfeld επέστρεψε και ζήτησε από την Carine Roitfeld να συνεργαστούν.

Η σειρά του Karl Lagerfeld και της Carine Roitfeld θα περιλαμβάνει βασικά κομμάτια που θα επιλεγούν από την autumn/winter 2019 collection του. «Ξέρει τι θέλει. Έχει ένα όραμα και το δηλώνει», δηλώνει ο σχεδιαστής, ανακοινώνοντας τα νέα. «Είναι στην πραγματικότητα αυτό που δείχνει, ταιριάζει με την εικόνα της, ταιριάζει με το σύμπαν της και είναι τέλεια για το KL», προσθέτει, όπως σημειώνει η Vogue.Η αγάπη και η συμπάθεια είναι αμοιβαία, καθώς και η Carine Roitfeld αποθεώνει τον Lagerfeld. «Είναι ένας από τους πιο έξυπνους, πιο εφευρετικούς και πρωτοποριακούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ», λέει και συμπληρώνει: «Μετά από όλα αυτά τα χρόνια, ο Karl δεν με αποκαλεί Carine αλλά πάντα Madame Roitfeld».

Το δίδυμο έχει ξανασυνεργαστεί για το βιβλίο «The Little Black Jacket: Chanel’s Classic Revisited», το 2012. Η Roitfeld θα αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος του brand Karl Lagerfeld, το οποίο φαίνεται να απομακρύνεται από παροδικές συνεργασίες, όπως αυτή με την Kaia Gerber και τα H & M.

Ο Lagerfeld φαίνεται να κάνει προτάσεις σε ανθρώπους προκειμένου να εξασφαλίσει ένα μέλλον για την εταιρεία του με εκείνους που εμπιστεύεται.


Scroll To Top