Η νέα συνεργασία του οίκου Gucci με την καλλιτέχνιδα Livia Carpenzano για μία μαξιμαλιστική κολεξιόν

Η νέα συνεργασία του οίκου Gucci με την καλλιτέχνιδα Livia Carpenzano για μία μαξιμαλιστική κολεξιόν

Με τα σχέδια της Livia Carpenzano να διακοσμούν τη νέα σειρά t-shirt της Gucci, μαθαίνουμε περισσότερα για τον φανταστικό κόσμο που η καλλιτέχνις δημιουργεί μέσα από τα έργα της.

Το Gucci Garden βρίσκεται στην καρδιά της Φλωρεντίας, στην ιστορική πλατεία Piazza della Signoria. Ο χώρος αυτός λειτουργεί από το 2018 και έχει φιλοξενήσει πολλές εκθέσεις του οίκου, που μετενσάρκωναν τη δημιουργικότητα και φαντασία του Alessandro Michele και υλοποιήθηκαν υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της Maria Luisa Frisa.

Λίγες ημέρες πριν, το Gucci Garden υποδέχτηκε μία νέα σειρά από προϊόντα, έργα τέχνης και αντικείμενα με τη σφραγίδα της Ιταλίδας καλλιτέχνιδος Livia Carpenzano.

Τα περισσότερα από αυτά τα είδη πωλούνται αποκλειστικά στην συγκεκριμένη μπουτίκ της Φλωρεντίας, ενώ η όλη αισθητική τόσο του μεγαλοπρεπούς κτηρίου που τα φιλοξενεί όσο και των πολύχρωμων σχεδίων που δημιούργησε η καλλιτέχνης εξασφαλίζουν μία μοναδική, άκρως πολυτελή shopping experience.

Τα μαγευτικά, με αρκετές δόσεις μαξιμαλισμού, σχέδια της Carpenzano εμφανίζονται σε αξεσουάρ και t-shirts τα οποία και υπογραμμίζουν την χαρακτηριστική, «φορτωμένη» αισθητική του οίκου μόδας.

Πολλοί από τους χαρακτήρες που εμφανίζονται στα σχέδια της Carpenzano είναι εμπνευσμένοι από το έργο Μεταμορφώσεις του Ρωμαίου ποιητή Οβίδιου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top