Η Selena Gomez σχεδίασε μαγιό για γυναίκες με μετεγχειρητικές ουλές

Η Selena Gomez σχεδίασε μαγιό για γυναίκες με μετεγχειρητικές ουλές

Η δημοφιλής ποπ τραγουδίστρια Selena Gomez συνεργάστηκε με γνωστή εταιρεία μόδας, το οποίο ανήκει σε μια πολύ καλή φίλη της σχεδιάζοντας μαγιό για γυναίκες με μετεγχειρητικές ουλές.

Η σειρά ονομάζεται «Krahs» -η λέξη «shark» διαβασμένη ανάποδα- και αποτελείται από πέντε διαφορετικά σχέδια, ενώ ένα από τα κομμάτια είναι ο «πρωταγωνιστής» της συλλογής, το «Selena bikini», ένα ψηλόμεσο, κόκκινο μπικίνι με ζώνη, που καλύπτει όμορφα το σημείο στο οποίο έχει τις ουλές.O σχεδιασμός του συγκεκριμένου μαγιό, προέκυψε από την προσωπική περιπέτεια που πέρασε το 2016, όταν υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού. Από την επέμβαση απέκτησε κάποιες μόνιμες ουλές, τις οποίες και ήθελε να καλύψει όταν θα έβγαινε στην παραλία.
Έτσι, σχεδίασε από προσωπική ανάγκη ένα μαγιό, με το οποίο νιώθει άνετα, κρύβοντας τις μικρές αυτές ατέλειες.«Προτιμώ να φοράω μαγιό που μπορούν να καλύψουν το σημάδι της εγχείρισης και με κάνουν να νιώθω πιο άνετα» σημείωσε μιλώντας σχετικά με το εγχείρημα η Gomez.Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!
Scroll To Top