Οι stars του Hollywood πουλάνε τα αγαπημένα παπούτσια τους για καλό σκοπό

Οι stars του Hollywood πουλάνε τα αγαπημένα παπούτσια τους για καλό σκοπό

 

Η Kate Moss, η Rachel Weisz και η Natalie Portman είναι μόνο μερικές από τις stars του Hollywood που αποφάσισαν να δώσουν τα αγαπημένα τους παπούτσια για δημοπρασία στο «Small Steps Project».

Τo «Small Steps Project» δημιουργήθηκε από την πρώην δημοσιογράφο Amy Hanson, η οποία εγκατέλειψε τη δουλειά της για να ξεκινήσει το εν λόγω φιλανθρωπικό ίδρυμα, μετά από μια επίσκεψή της στην Καμπότζη πριν από οκτώ χρόνια.

«Είχα γίνει μόλις 30 και έψαχνα κάτι πιο ουσιαστικό στη ζωή», λέει η Hanson στο marieclaire.uk . «Βλέποντας τόσα άστεγα παιδιά να περπατούν ξυπόλητα μέσα σε σκουπίδια γεμάτα με σπασμένα γυαλιά και αιχμηρά αντικείμενα στη μεγαλύτερη χωματερή της Καμπότζης, ένιωθα απίστευτα θλιμμένη και τότε μου ήρθε μια ιδέα.

Natalie Portman

Σκέφτηκα ότι, ίσως θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω την εμπειρία και τις επαφές που έχω στη δουλειά μου για να κάνω μια θετική αλλαγή στη ζωή τους».

Σήμερα, η Amy ξοδεύει το χρόνο της ταξιδεύοντας για διάφορα project  της Small Steps στη Νικαράγουα, τη Ρουμανία και το Λάος και επιβλέποντας πώς δαπανώνται τα κεφάλαια.

Susan Sarandon

Κάτι που ξεκίνησε ως give away παπουτσιών, έχει καταφέρει να προσφέρει στα παιδιά αυτά που χρειάζονται για να κάνουν μικρά βήματα μακριά από τη φτώχεια και προς την εκπαίδευση, σπάζοντας τον άγριο κύκλο του αγώνα για επιβίωση.

Rachel Weisz

«Χιλιάδες Manolo θα έμεναν σκονισμένα σε ντουλάπες διασημοτήτων σε όλο τον κόσμο, αλλά αντ‘αυτού βοήθησαν να χρηματοδοτηθούν παιδικοί σταθμοί, ιατρικά, διατροφικά και εκπαιδευτικά προγράμματα και πραγματικά να μεταμορφώσουν ζωές», λέει η Hanson. «Και μόλις ξεκινήσαμε».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top