Ο Harry Styles γράφει ιστορία ως ο πρώτος άντρας που ποζάρει στο εξώφυλλο της Vogue

Ο Harry Styles γράφει ιστορία ως ο πρώτος άντρας που ποζάρει στο εξώφυλλο της Vogue

 

Μπορεί η Αμερικανική Vogue να μετρά 127 χρόνια κυκλοφορίας ωστόσο οι φορές που έχουμε δει άντρες στα εξώφυλλά της είναι μόλις 10. 

Ωστόσο αυτό φαίνεται να αλλάζει καθώς για το τεύχος Δεκεμβρίου, το αμερικανικό περιοδικό επέλεξε τον Harry Styles, έχοντας έτσι για πρώτη φορά στην ιστορία του έναν άντρα στο εξώφυλλο, χωρίς τη συνοδεία μιας γυναίκας.

Αυτό φυσικά ταιριάζει απόλυτα με το κόνσεπτ της εξέλιξης, που στηρίζει ο Styles στη συνέντευξη του. 

«Νομίζω η μουσική είναι σημαντικό να εξελίσσεται - και αυτό περιλαμβάνει τα ρούχα, και τα βίντεο κτλ. Γι' αυτό βλέπεις τον David Bowie με τον Ziggy Stardust, ή τους Beatles και τις διαφορετικές μουσικές περιόδους τους. Ήταν ατρόμητοι και μας εμπνέουν'», λέει ο τραγουδιστής, που μετά τους One Direction ξεκίνησε τη δική του σαρωτική σόλο πορεία το 2017 με το ντεμπούτο του, με το δεύτερο να ακολουθεί το 2019. 

Από τότε, παίζει με στυλ, ρούχα και κόνσεπτ και χαρακτηρίζεται πλέον από τις στυλιστικές επιλογές που δεν περιορίζονται στα στερεότυπα των φύλων. 

«Τα ρούχα υπάρχουν για να διασκεδάζεις μαζί τους και να πειραματιζόμαστε, και να παίζουμε. Το πιο ωραίο είναι πως οι γραμμές πλέον έχουν αρχίσει να εξαφανίζονται. Όταν αφαιρέσεις το σκεπτικό του 'Υπάρχουν ρούχα για άντρες, και ρούχα για γυναίκες', όταν αφαιρέσεις τα όρια, προφανώς ανοίγεις μια αρένα για να μπορείς να παίξεις», πρόσθεσε. Και φυσικά, σαν πρόσωπο του οίκου Gucci, ο τραγουδιστής στο εξώφυλλο και στη φωτογράφιση ποζάρει με ρούχα του οίκου. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top