Ο οίκος Dior μας δείχνει πώς κατασκευάζονται τα ρολόγια Dior Grand Bal

Ο οίκος Dior μας δείχνει πώς κατασκευάζονται τα ρολόγια Dior Grand Bal

Ο οίκος Dior με αφορμή αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει ο πλανήτης θέλησε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο LinkedIn, να δώσει στο κοινό μια γεύση από τα εργαστήρια υψηλής ωρολογοποιίας του και μοιράστηκε σπάνιες εικόνες που δείχνουν πώς κατασκευάζονται τα ρολόγια από τη συλλογή Dior Grand Bal.
 

H συλλογή Dior Grand Bal περιλαμβάνει τα ρολόγια Dior Grand Bal Plume, τα οποία έχουν φτιαχτεί με ένα αναπάντεχα ιδιαίτερο μίγμα φυσικών και πολύτιμων υλικών. Τα χρωματιστά πανάλαφρα φτερά για παράδειγμα, συνδυάζονται με το πιο βαρύ ιριδίζον mother-of-pearl και περιστοιχίζονται από πολύτιμο χρυσό και διαμάντια.

Επιπλέον η συλλογή εμπλουτίζεται φέτος και με μια σειρά από μοναδικά κομμάτια που είναι εμπνευσμένα από το μαγικό σύμπαν των μασκέ χορών.

Ο φημισμένος «Ball of the Century» που είχε διοργανώσει ο Charles de Beistegui το 1951 στο Palazzo Labia στη Βενετία, για τον οποίο μάλιστα ο ίδιος ο Christian Dior είχε σχεδιάσει πολλά κοστούμια, ήταν ο πιο extravagant χορός της εποχής και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης γι' αυτά τα κομμάτια.  

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top