Ο οίκος Fendi λανσάρει για πρώτη φορά αρωματική τσάντα!

Ο οίκος Fendi λανσάρει για πρώτη φορά αρωματική τσάντα!

 

Ο οίκος Fendi λανσάρει την πρώτη αρωματισμένη τσάντα στον κόσμο! Συγκεκριμένα η νέα συλλογή του οίκου περιλαμβάνει τρεις τσάντες σε φωτεινό κίτρινο με λευκές λεπτομέρειες, σε τρία διαφορετικά μεγέθη.

Ανάμεσά τους και η χαριτωμένη «nano» bag, η οποία έχει το μέγεθος ενός iPhone. Από την άλλη η baguette είναι το πιο αγαπημένο και πλέον διαχρονικό σχέδιο τσάντας του οίκου, από τα 90s και μετά, οι συγκεκριμένες, όμως, τσάντες είναι εκ των πραγμάτων μοναδικές.

Το δέρμα τους είναι εμποτισμένο με ένα νέο άρωμα, το FendiFrenesia, το οποίο δημιουργήθηκε από τον αρωματοποιό Francis Kurkdjian.

Το brand ισχυρίζεται πως το άρωμα, το οποίο περιέχει νότες από δέρμα και musk, διαρκεί για τέσσερα χρόνια, ενώ οι τσάντες διατίθενται μαζί με το άρωμα, με το οποίο μπορείτε να ανανεώνετε το άρωμά τους ή να το χρησιμοποιείτε για εσάς με τον κλασικό τρόπο.

Οι λευκές πιτσιλιές επάνω στην τσάντα δεν είναι τυχαίες, καθώς αποτυπώνουν τα σχέδια που σχηματίζονται επάνω σε χαρτί έγχρωμου φιλμ, ένα δημιούργημα του γνωστού Ελβετού φωτογράφου, Christelle Boulé.

Η συλλογή παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν λίγες ημέρες, στο κατάστημα Miami Design District της Fendi, που είναι και το μοναδικό σημείο, όπου μπορεί κανείς να αγοράσει και τα τρία σχέδια, ενώ η τσάντα μινιατούρα είναι διαθέσιμη online στο fendi.com στην τιμή των 630 δολαρίων.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top