Ο οίκος Gucci παρουσίασε τη νέα του συλλογή μέσα από τα παρασκήνια ενός fashion show

 Ο οίκος Gucci παρουσίασε τη νέα του συλλογή μέσα από τα παρασκήνια ενός fashion show

 

O σχεδιαστής του οίκου Gucci, Alessandro Michele, στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου αποφάσισε να μας βάλει «στη μήτρα της δημιουργίας», προετοιμάζοντάς μας για ένα μοναδικό show, το οποία μάλιστα μεταδόθηκε live στο ίντερνετ!

Η πρόσκληση για την επίδειξη ήρθε μέσω WhatsApp, και με το hashtag #GucciTheRitual έδωσε το πρώτο στοιχείο ότι οι fans του Gucci επρόκειτο να παρακολουθήσουν κάτι ξεχωριστό.

Μπαίνοντας μέσα στο Gucci Hub, όπου έγινε η επίδειξη, οι επισκέπτες, αντί για τη συνηθισμένη πασαρέλα με τις σειρές από καρέκλες παραταγμένες κατά μήκος των δύο πλευρών της, βρέθηκαν… στα παρασκήνια

Όλα τα μοντέλα ήταν εκεί φορώντας λευκές ρόμπες, ενώ κομμωτές και makeup artists έβαφαν και χτένιζαν, με τους θεατές να κυκλοφορούν ανάμεσά τους.

Όταν τέλειωσε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας, τα μοντέλα σηκώθηκαν και ανέβηκαν (με τις ρόμπες) σε μια κυκλική σκηνή – και έπειτα όλα σκοτείνιασαν. Όταν άνοιξε η αυλαία, το κοινό αντίκρισε όσα υποψιάζονταν ότι συμβαίνουν στα παρασκήνια: τα μοντέλα έβγαλαν τις ρόμπες τους και οι dressers βοηθούσαν να ετοιμαστούν τα looks της νέας συλλογής.

Ο Alessandro Michele κυκλοφορούσε ανάμεσά τους, φυσικά. Όταν ένα look ήταν έτοιμο, το μοντέλο πήγαινε και στεκόταν στη θέση του στο μπροστινό μέρος της σκηνής, η οποία κινούνταν κυκλικά σαν ένα τεράστιο καρουζέλ, υπό τους ρυθμικούς και υποβλητικούς ήχους του Boléro, του Ravel.

Στο τέλος, ακίνητα και σε στάση προσοχής, στέκονταν παραταγμένα στη σκηνή όλα τα μοντέλα, φορώντας τα κομμάτια της εντυπωσιακής νέας συλλογής Gucci, που αν μη το άλλο ήταν τόσο κινηματογραφική όσο και η όλη εμπειρία της επίδειξης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top