Ο Karl Lagerfeld αποκάλεσε «φτηνή» την Meryl Streep

Ο Karl Lagerfeld αποκάλεσε «φτηνή» την Meryl Streep

Συνέντευξη στο περιοδικό «Women’s Wear Daily», παραχώρησε ο Karl Lagerfeld που με αφορμή την φετινή απονομή των  Oscar επιτέθηκε στη Meryl Streep αποκαλώντας την «φτηνή».

Ο σχεδιαστής της Chanel ισχυρίστηκε ότι η ηθοποιός είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί με ένα φόρεμα του οίκου στην τελετή απονομής των Όσκαρ που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής, αλλά η ομάδα της ηθοποιού έδωσε εντολή να σταματήσουν, να φτιάχνουν το εν λόγω φόρεμα γιατί είχε βρεθεί σχεδιαστής που θα πλήρωνε την ηθοποιό για να φορέσει δικό του φόρεμα.

«Η Chanel έχει ως πολιτική να μην πληρώνει celebrities για να φορέσουν τα ρούχα του οίκου, προφανώς ακόμη και αν πρόκειται για μια από τις σπουδαιότερες εν ζωή ηθοποιούς. Αφού θα της κάναμε δώρο ένα φόρεμα αξίας 100.000 δολαρίων, μάθαμε πως θα έπρεπε να πληρώσουμε για να το φορέσει. Μπορούμε να δώσουμε φορέματα, να φτιάξουμε φορέματα, αλλά δεν πληρώνουμε για να φορεθούν», είπε εκείνος.

Ωστόσο, η επίθεση δεν τελείωσε εκεί και ο σχεδιαστής εξέφρασε την απογοήτευση με τη φράση «Η Streep είναι μια ηθοποιός ιδιοφυΐα, αλλά φτηνή επίσης. Δεν είναι;».

Λίγο αργότερα, μία εκπρόσωπος της ηθοποιού διέψευσε τις δηλώσεις του Lagerfeld, λέγοντας πως είναι ενάντια στην πολιτική της Streep να πληρώνεται για να φοράει ρούχα υψηλής ραπτικής στο κόκκινο χαλί.

 

Scroll To Top