Ο Manolo Blahnik καλεί τον κόσμο να δώσει χρώμα στα διάσημα παπούτσια του

Ο Manolo Blahnik καλεί τον κόσμο να δώσει χρώμα στα διάσημα παπούτσια του


Ο Manolo Blahnik, ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται στο σπίτι του στο Μπαθ και σχεδιάζει καθημερινά, καλεί τον κόσμο να βάλει χρώμα σε διάσημα σχέδιά του, ως έναν τρόπο για χαλάρωση εν μέσω της καραντίνας.

Ο διάσημος σχεδιαστής παπουτσιών δημοσίευσε στο Instagram σε ασπρόμαυρη έκδοση δέκα δικά του σχέδια, καλώντας τον κόσμο να τα χρωματίσει. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του σε συνεργασία με τη βρετανική μη κερδοσκοπική εταιρεία Mental Health Foundation.

«Πιστεύουμε ότι η ζωγραφική μπορεί να φέρει μια αίσθηση ηρεμίας», επισημαίνεται στην ιστοσελίδα που δημοσιεύθηκαν τα σχέδια του Manolo Blahnik.

«Επέλεξα σχέδια που είναι πολύ προσωπικά και έχουν μεγάλη σημασία για εμένα, λαμβάνοντας υπόψη έναν τόσο σημαντικό σκοπό. Όλα εμπεριέχουν διαφορετικές εμπνεύσεις και αναμνήσεις μου, τόπους που αγαπώ πολύ», δήλωσε στη Vogue.

«Πρέπει να παραμείνουμε θετικοί και να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον. Θα το περάσουμε αυτό και θα βγούμε πιο ενωμένοι και δυνατοί από ό,τι ήμασταν», είναι το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο για τον κορωνοϊό.

Οι συμμετέχοντες επίσης μπορούν να μοιραστούν τα έργα τους στα social media χρησιμοποιώντας το hashtag #ManoloBlahnikSmiles. Τα πιο ενδιαφέροντα σχέδια είναι πιθανόν να μοιραστεί ο οίκος μέσα από τα δικά του online κανάλια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top