Ο πρίγκιπας Κάρολος λανσάρει την πρώτη του capsule συλλογή από ρούχα

Ο πρίγκιπας Κάρολος λανσάρει την πρώτη του capsule συλλογή από ρούχα

Το φιλανθρωπικό Ίδρυμα, «The Prince’s Foundation» του πρίγκιπα Κάρολου συνεργάζεται με την «Yoox Net-a-Porter» για τη δημιουργία μιας capsule συλλογής για άνδρες και για γυναίκες.

H σειρά «Modern Artisan» η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της το προσεχές καλοκαίρι με μια συλλογή για το επόμενο φθινόπωρο / χειμώνα  – έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή την παραδοσιακή κλωστοϋφαντουργία και σχεδιασμό με την αειφόρο κατασκευή υψηλής τεχνολογίας.

Μέσα από αυτό, η συνεργασία στοχεύει να εξοπλίσει νέους σπουδαστές (από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιταλία) με τις δεξιότητες να πετύχουν, σε ένα γρήγορο, ψηφιακό τοπίο.

«Σχεδιασμένη στην Ιταλία και κατασκευασμένη στο Ηνωμένο Βασίλειο, η συλλογή Modern Artisan θα αποτελέσει σημαντική έκφραση για το πώς το ταλέντο και η τεχνολογία μπορούν να λειτουργήσουν πέρα ​​από τα όρια και τα σύνορα» δήλωσε ο Federico Marchetti, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Yoox Net-a-Porter.

«Αυτό το έργο, που αποτελεί μέρος μιας μακροχρόνιας εταιρικής σχέσης μεταξύ του Yoox Net-a-Porter και του Ιδρύματος The Prince’s Foundation, θα βοηθήσει στην εξεύρεση μιας νέας γενιάς εξειδικευμένων ανδρών και γυναικών για να συγχωνεύσει την παραδοσιακή χειροτεχνία με την ψηφιακή δημιουργικότητα – και κυρίως με σεβασμό στο περιβάλλον  ακολουθώντας το παράδειγμα του Πρίγκιπα της Ουαλίας ο οποίος αφιέρωσε τα τελευταία 40 χρόνια στην οικοδόμηση ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος », συμπλήρωσε.

Όλα τα κέρδη από τη συλλογή θα διατεθούν στο Ίδρυμα «The Prince’s Foundation», το οποίο βοηθά στην υποστήριξη των ανθρώπων μέσω της κοινότητας. Θα διατεθεί προς πώληση στο Net-a-Porter, το Mr. Porter, το Outnet και το Yoox.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top