Σήμερα το πλωτό show του οίκου Balmain στον Σηκουάνα!

Σήμερα το πλωτό show του οίκου Balmain στον Σηκουάνα!

Σήμερα ο οίκος Balmain ετοιμάζεται να παρουσιάσει κάτι μοναδικό, στο Παρίσι. Συγκεκριμένα, ένα μικρό πλοίο θα διασχίσει τον Σηκουάνα το απόγευμα, το οποίο θα είναι γεμάτο μόδα και μουσική και θα έχει σαν στόχο να κάνει λίγο πιο ανάλαφρη την περίοδο του lockdown στην πόλη του Φωτός.

Αυτό θα συμβεί την παραμονή της ψηφιακής Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού (σ.σ στην οποία θα παρουσιαστούν οι ανδρικές συλλογές και οι Υψηλής Ραπτικής). Πάνω σ΄αυτό έχει διοργανωθεί μια μουσική performance αλλά και μια έκθεση μόδας που θα διασκεδάσει όσους θα κάνουν βόλτα στις όχθες του ποταμού.

Το συγκεκριμένο πλοίο που θα διασχίσει τον ποταμό Σηκουάνα θα λέγεται «Balmain Sur Seine» και πάνω σ’ αυτό θα τραγουδήσει η Γαλλίδα Yseult, ενώ θα συνοδευτεί και από ένα χορευτικό έκπληξη. Τα μοντέλα θα φορούν ρούχα από τα αρχεία του οίκου, ανάμεσα στα οποία και κάποια από αυτά του ίδιου του Pierre Balmain, αλλά και των διαδόχων του, Erik Mortensen, Oscar de la Renta και φυσικά του Olivier Rousteing.  

«O Balmain έχει να κάνει με την αισιοδοξία και μετά από αυτή τη δύσκολη περίοδο θέλησα να φέρω την αισιοδοξία για την οποία το brand έγινε διάσημο» είπε ο Olivier σχετικά με το ξεχωριστό του εγχείρημα.

Το event επίσης θα είναι ανοιχτό, σε αντίθεση με ένα κανονικό fashion show, καθώς ο κόσμος θα μπορεί να το απολαύσει απλώς καθισμένος στις όχθες του Σηκουάνα.

Ο Balmain έχει επίσης επιβεβαιώσει τα πλάνα του να παρουσιάσει ένα φυσικό show τον Σεπτέμβριο, στο πρόγραμμα της ready-to-wear Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, το οποίο φυσικά θα συνοδεύεται και από μια ψηφιακή πλατφόρμα για όσους δεν θα καταφέρουν να δώσουν το παρών.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top