Τα γραφεία του οίκου Jacquemus στο Παρίσι είναι ένα σωστό κομψοτέχνημα

Τα γραφεία του οίκου Jacquemus στο Παρίσι είναι ένα σωστό κομψοτέχνημα

 

O Γάλλος σχεδιαστής, Simon Jacquemus, ο οποίος αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα του χώρου της μόδας, με μεγάλο ταλέντο και επιτυχία που αυξάνεται συνεχώς, μόλις άνοιξε τα πρώτα του γραφεία στο Παρίσι.

Αυτό που τον ξεχωρίζει στο κοινό, δεν είναι μόνο η εξαιρετική αισθητική του και οι εντυπωσιακές δημιουργίες του, αλλά και η προσωπικότητα του καθώς έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σύνδεση με τους followers του, μιλώντας για τη ζωή του και τις πηγές έμπνευσής του.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γραφεία του, στο Παρίσι είδαν το φως της δημοσιότητας και οπώς θα διαπιστώσετε και εσείς, πρόκειται για ένα πραγματικό αρχιτεκτονικό και διακοσμητικό στολίδι.

Τα πάντα αποτυπώνουν τις συλλογές που έχει δημιουργήσει ο ίδιος, καθώς και τη μεγάλη του αγάπη για το λευκό, τα φρούτα, τον ήλιο, τη ζωή, την ποίηση και τις δεκαετίες 80s και 90s.

Όλα τα έπιπλα είναι μια ωδή στον μινιμαλισμό και την κομψότητα, με την απλότητα και τις γεωμετρικές γραμμές να κυριαρχούν. Όλα σε γήινους τόνους, χαρίζουν μια in style άνεση, εμπνευσμένα από το διακοσμητικό trend Japandi.

Το φως και τα φυτά συνθέτουν ένα σκηνικό που αποπνέει αισιοδοξία και θετική ενέργεια, πολύ σημαντικά για έναν εργασιακό χώρο, σύμφωνα με τον Simon.

«Η υπέροχη αισθητική του νέου γραφείου μάς παραπέμπει, όχι μόνο στις ομορφιές του Παρισιού, αλλά και σε μια ρομαντική γαλλική ταινία των 80s και 90s», έγραψε σε σχετική ανάρτηση στο Instagram ο σχεδιαστής.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top