Τα slides είναι η νέα fashion εμμονή των celebrities

Τα slides είναι η νέα fashion εμμονή των celebrities

 

Τα βλέπεις όλο και πιο συχνά να κυκλοφορούν στους δρόμους συνδυασμένα με πάρα πολλά outfits, από καθημερινά μέχρι και πιο επίσημα. Πραγματικά, φαίνεται πως τα slides είναι ένα από τα μεγαλύτερα trend στα παπούτσια για αυτό το καλοκαίρι.

Με πολλές celebrities να έχουν λατρέψει το στιλ αυτό και να εμφανίζονται φορώντας διάφορες εκδοχές των «ugly» slides, το influencing των προσώπων αυτών έχουν ως αποτέλεσμα τα παπούτσια αυτά να θεωρούνται τάση.

Supermodels όπως η Kendall Jenner και η Hailey Bieber άρχισαν να φοράνε αυτό το polarizing στιλ παπουτσιού, άλλοτε με κάλτσες ή και χωρίς.

Το αποτέλεσμα; Πολλά brands να μιμούνται το design των ugly slides και να προσφέρουν πιο οικονομικές επιλογές από τα 800€ Yeezy slides που φοράνε τα supermodels και σχεδίασε ο Kanye West.

Μπορεί βλέποντάς τα, να θεωρήσεις πως το συγκεκριμένο στυλ παπουτσιού δε θα μπορούσε να σε συνοδεύσει έξω από το σπίτι ή την παραλία, αλλά μια δοκιμή αρκεί για να πείσει, πως ναι, ειναι ό,τι πιο άνετο και ευκολοσυνδύαστο κυκλοφορεί στην αγορά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top