Το μήνυμα πίσω από τα δύο νέα χρυσά δαχτυλίδια της Meghan Markle

Το μήνυμα πίσω από τα δύο νέα χρυσά δαχτυλίδια της Meghan Markle

 

Πριν από λίγες ημέρες η Meghan και ο Harry επισκέφτηκαν το Windsor Castle καθώς η Δούκισσα του Sussex είχε προγραμματισμένη ομιλία για την ισότητα των φύλων.

H Meghan Markle αυτή τη φορά επέλεξε για την περίσταση μια δερμάτινη pencil φούστα Hugo Boss κι ένα πουλόβερ σε κόκκινη απόχρωση.

Το look της Δούκισσας του Sussex συμπλήρωναν δυο πολύ εντυπωσιακά χρυσά δαχτυλίδια της εταιρείας κοσμημάτων Vargas Goteo, μια εταιρεία που είναι αρκετά ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν είδη ζώων που απειλούνται με εξαφάνιση.

Η Meghan φόρεσε δυο δαχτυλίδια από την collection Manta. Για κάθε αγορά που γίνεται από τη συγκεκριμένη collection, η εταιρεία προσφέρει ένα ποσοστό στο φιλανθρωπικό ίδρυμα, Manta Trust, ένα ίδρυμα που βοηθάει στην προστασία σπάνιων θαλάσσιων ειδών.

«Το να βλέπω τη δουλειά μου σε μια τόσο αξιοθαύμαστη γυναίκα, ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα» δήλωσε ο ιδρυτής της εταιρείας, Alex Prijic Smith στο People και συμπλήρωσε: «Η Meghan αποπνέει πάντα μια κομψότητα, μια φινέτσα και μια φρεσκάδα σε κάθε της βήμα. Μου άρεσε πολύ αυτό που φόρεσε» δήλωσε για το look της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Scroll To Top