Το Net-a-porter δημιούργησε μια μοναδική συλλογή με T-shirts για την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας

  Το Net-a-porter δημιούργησε μια μοναδική συλλογή με T-shirts για την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας

Το Net-a-porter δημιούργησε μια μοναδική συλλογή με T-shirts, αφιερωμένα στην Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας, που καταφτάνει στις 8 Μαρτίου.

Έξι διαφορετικά T-shirts, πίσω από τη δημιουργία των οποίων κρύβονται έξι γυναίκες σχεδιάστριες, που απευθύνονται στη δυναμικότητα της γυναικείας φύσης.

Εν όψει της συγκεκριμένης ημέρας, πολλά είναι τα fashion brands, τα οποία δημιούργησαν capsule συλλογές, αφιερωμένες στο γυναικείο φύλο.Η συλλογή του Net-a-porter.com σχεδιάστηκε από τις Victoria Beckham, Alexa Chung, Rosie Assoulin, Ellery, Isabel Marant και Perfect Moment, καθεμιά από τις οποίες δημιούργησε από ένα T-shirt με ένα quote, που τονίζει τη δυναμική πλευρά της γυναίκας.

Κάθε σχεδιάστρια φαίνεται ότι έχει κρατήσει την αισθητική της, όπως π.χ η Victoria Beckham έχει επιλέξει μια minimal προσέγγιση με το motto «I am her» . H ίδια δήλωσε: «Είναι σημαντικό όσο ποτέ οι γυναίκες να αλληλοϋποστηρίζονται και είναι ένα θέμα το οποίο νιώθω ότι αποτελεί κομμάτι της καρδιάς μου».Η Marant από την άλλη, μέσα από το μήνυμα «You go girl» εκδηλώνει τη φεμινιστική της πλευρά, μαχόμενη για την ίση αντιμετώπιση των γυναικών σε κάθε επίπεδο.Scroll To Top